Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 17 februari 2018, 07:32   #21
Arv
Robot
 
Geregistreerd: 18 oktober 2001
Woonplaats: NL
Berichten: 12.706
Ik heb er thuis geen last van, op werk wel, daar ben ik al een jaar geblocked: "Synthforum.nl refused connection" blabla.
Arv is offline   Met citaat reageren
Oud 17 februari 2018, 08:13   #22
Dr van Lansberg
Trust me, I'm a
Moderator
 
Dr van Lansberg's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 februari 2011
Woonplaats: Amsterdam
Berichten: 6.069

Oorspronkelijk geplaatst door dreamer Bekijk bericht
Allemaal.

- "hey link posten lukt niet .. <paar keer proberen>" -> geblocked
- "<zo'n kekke utf8-emoji posten>" -> geblocked
- "<passend plaatje linken, weetikveelssl> .. <paar keer proberen>" -> blocked

Overigens heb ik nergens enige waarschuwingen gezien. Van ene op andere dag kon ik niet meer direct bij het forum.

Wat is de reden dat deze regels eigenlijk nodig zijn?
Noted. Zoals gezegd gaan we er ook nog over in conclaaf. We moeten eerst zelf snappen welke regels er precies worden toegepast.

Wat betreft het hotlinken vanaf een onbeveiligde website (want daar gaat het feitelijk over in deze draad), daarvoor is nu een oplossing/workaround geboden.

De reden dat er regels worden gehanteerd lijkt me voor de hand liggen, zoveel mogelijk uitsluiten van kwaadaardige bedoelingen.



Nil Volentibus Arduum
Dr van Lansberg is offline   Met citaat reageren
Oud 17 februari 2018, 08:15   #23
Dr van Lansberg
Trust me, I'm a
Moderator
 
Dr van Lansberg's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 februari 2011
Woonplaats: Amsterdam
Berichten: 6.069

Oorspronkelijk geplaatst door Arv Bekijk bericht
Ik heb er thuis geen last van, op werk wel, daar ben ik al een jaar geblocked: "Synthforum.nl refused connection" blabla.
Misschien toch eens aan je werkgever vragen of hij SF van de blacklist wil halen . De omzetting naar https is gebeurd in september en lijkt me dus niet direct de oorzaak hiervan. Maar goed, ik ben geen techneut en kan er natuurlijk volledig naast zitten.



Nil Volentibus Arduum
Dr van Lansberg is offline   Met citaat reageren
Oud 17 februari 2018, 13:12   #24
Arv
Robot
 
Geregistreerd: 18 oktober 2001
Woonplaats: NL
Berichten: 12.706

Oorspronkelijk geplaatst door Dr van Lansberg Bekijk bericht
Misschien toch eens aan je werkgever vragen of hij SF van de blacklist wil halen . De omzetting naar https is gebeurd in september en lijkt me dus niet direct de oorzaak hiervan. Maar goed, ik ben geen techneut en kan er natuurlijk volledig naast zitten.
Het kan, maar lijkt me sterk als ik wel gewoon op geenstijl enzo kan...
Maar goed, het kan zeker dat de interne bedrijfsgestapo (it dienst) het blokkeert.
Arv is offline   Met citaat reageren
Oud 17 februari 2018, 16:00   #25
dreamer
goedkope rommel
 
dreamer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 april 2015
Woonplaats: JordaniŽ
Berichten: 1.205
Wij hebben op werk in ieder geval geen blacklist.
De block zit bij de ISP van SF.
dreamer is offline   Met citaat reageren
Oud 17 februari 2018, 20:43   #26
demian
Tijdelijk lid
 
demian's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 20 januari 2003
Berichten: 12.597
SF draait nu toch op een VPS? Ik vermoed dat het in de firewall daarvan zit.
Ben een half jaar geleden bij een webhoster vertrokken met een tiental domeinen omdat de updates en firewall aanpassingen door de techneut aldaar van mijn sites steeds functionaliteit kapot maakte. Volgens mij is dit nu ook zoiets.


Vond u bovenstaande bijdrage nuttig ?

[ ] Nee

[x] Nee
demian is nu online   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Algemeen » Synthforum Feedback

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
cubase5 geinstalleerd, kan geen "new project" openen Eliminator Sequencing 25 23 juni 2010 14:52
C4 kan geen effecten/vsti presets opslaan/openen? (incl.screenshots!) Progmatic-Studios Sequencing 4 11 september 2007 22:45


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:22.


Copyright ©2001 - 2018 Stichting Synthforum Nederland