Synthforum

Mededelingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 2 juli 2002, 17:48   #1
DraZziC
 
DraZziC's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 mei 2002
Woonplaats: Eindhoven
Berichten: 92
VST in Reason
Hoe kan ik VST(i) plugins in Reason gebruiken ik heb ok Cubase, ik heb gehoord dat je deze met elkaar moet rewiren, en dan ?
Ik snap het neit echt, of is er een andere goed/makkelijk programmatje hier voor.


[Greetz DraZz]
DraZziC is offline  
Oud 2 juli 2002, 18:04   #2
donbrasco
qlickt
 
donbrasco's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 december 2001
Woonplaats: 0317
Berichten: 2.682
Kan niet, search gebruiken, slotje !



mnml ? /macbookpro/machinedrum
donbrasco is offline  
Oud 3 juli 2002, 00:35   #3
bambamstudio
Certified MoogPro
 
bambamstudio's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 september 2001
Woonplaats: Eindhoven
Berichten: 7.344
at your service


Certified MoogPro by Moog Music inc. - Founder of www.gearjunkies.com- Teacher at www.bambamopleidingen.nl - Main website www.bambamstudio.nl
bambamstudio is offline  
Discussie gesloten

  Synthforum » Synth Software » Soft synths

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
VST plug-ins of ook wel, wat is VST nou eigenlijk? kGk Plug-ins 59 13 september 2010 01:06
Reason 3.0 & VST Synth keuze FunkedUp Sequencing 5 19 januari 2006 15:19
vst in reason...? ikookal Plug-ins 7 19 juli 2005 22:26
Cubase VST + Reason 3.0 (Rewire Probleem) DarkChaos Sequencing 2 24 april 2005 21:13
[vst] Juno 106 in vst vorm en gratis ook ;) Slipperman Soft synths 31 10 februari 2004 20:42


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:51.


Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland