Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 6 mei 2010, 02:47   #161
Havelock
Misschien deze Kopen ?
 
Havelock's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 april 2004
Woonplaats: Heerhugowaard (NL)
Berichten: 756
Lotuz ik weet dat jij zoon machine thuis heb staan en er mee werkt en natuurlijk meer mensen die er mee werken....

Maar dat ter zijde...
Hoe uit gebreid is die sample functie...
tot eindelijk draait dit pakket om samples waar eigenlijk voor ontworpen voor is.

En wat staat er nog aan te komen in de volgende versie want ik neem aan dat versie 1.5 niet de laatste versie zal zijn.
En welke bug zitten er nu nog in of zijn bij 1.5 bij gekomen...

Kijk ik zit er heel sterk aan te denken om die machine aan te schaffen.
En draait het op een macbook 17 inch aluminium 2.66 met 4 gigabyte ram die ik vorig jaar gekocht heb(jan-feb-2009).
Ik heb namelijk geen zin dat dat ding elke keer tegen zijn eind loopt van zijn processor en daar naast wil natuurlijk met logic nog meer dingen mee doen...

Kijk het heeft geen zin om dat ding aan te schaffen als ze dat ding niet meer er mee verder ontwikkelen, terwijl je weet dat je meer uit zo machine kan halen dan wat er nu er mee mogelijk mee is.

Gr. Sebastian


--------------------------------------------------------------------------------------
Native Instruments Maschine mk1=>MK3 Doen Ja/Nee ? Help me!
Moeite waard om over te stappen ?
--------------------------------------------------------------------------------------

[I Love Synthesizer Sound] - [Systems Of A Modulars] - [Muziek=Emotie]®
[S@M][TranceFormers][Havelock]©™ 
Powered by Apple©™

Laatst gewijzigd door Havelock; 6 mei 2010 om 03:10
Havelock is offline   Met citaat reageren
Oud 6 mei 2010, 12:22   #162
Lotuz
quantizise kneusje
 
Lotuz's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 20 april 2002
Berichten: 1.789
Wat moet de sample functie voor jou kunnen? Je kunt er daadwerkelijk mee samplen en dat is al meer dan de meeste "softsamplers" kunnen. Daarnaast zijn de standaard bewerkingen mogelijk (trim, normalize, fade in, fade out, en dergelijke). Timestretching/pitchshifting is echter nog niet mogelijk, maar daar schijnen ze wel aan te werken. Daar moet je voorlopig dus nog een wave editor of DAW voor gebruiken.

NI laat niets los over toekomstige updates/upgrades. Ze staan echter wel open voor feature requests. Je moet maar eens op het Maschine forum gaan kijken bij Feature Requests en Technical Issues.

http://www.native-instruments.com/fo...play.php?f=222

En volgens mij is Maschine een groot succes voor NI, dus ik kan me niet voorstellen dat het bij versie 1 blijft.


Intel Core 2 Quad Q8200 2.33 GHz 3 GB WinXP Home SP3 / Cubase 5 (5.5.3 Build 651) / Creamware Luna (Scope 5.0.2603) / M-Audio Axiom 25 (4.2.0.3v4) / NI Maschine (1.8.1 R204) / Behringer BCF2000 (V1.2.1.3)/KRK VXT4

http://soundcloud.com/lotuz
Lotuz is offline   Met citaat reageren
Oud 6 mei 2010, 14:13   #163
Havelock
Misschien deze Kopen ?
 
Havelock's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 april 2004
Woonplaats: Heerhugowaard (NL)
Berichten: 756

Oorspronkelijk geplaatst door Havelock Bekijk bericht
Kijk ik zit er heel sterk aan te denken om die machine aan te schaffen.
En draait het op een macbook 17 inch aluminium 2.66 met 4 gigabyte ram die ik vorig jaar gekocht heb(jan-feb-2009).
Ik heb namelijk geen zin dat dat ding elke keer tegen zijn eind loopt van zijn processor en daar naast wil natuurlijk met logic nog meer dingen mee doen...

Gr. Sebastian
Maar met de specs. die ik heb op me MacBook moet het toch wel aan kunnen ?


--------------------------------------------------------------------------------------
Native Instruments Maschine mk1=>MK3 Doen Ja/Nee ? Help me!
Moeite waard om over te stappen ?
--------------------------------------------------------------------------------------

[I Love Synthesizer Sound] - [Systems Of A Modulars] - [Muziek=Emotie]®
[S@M][TranceFormers][Havelock]©™ 
Powered by Apple©™
Havelock is offline   Met citaat reageren
Oud 6 mei 2010, 14:20   #164
Document1
Koning, Keizer, Admiraal
 
Document1's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 november 2008
Woonplaats: Gorokko
Berichten: 2.865
Klinkt heel dom maar ga eens naar de Maschine site, check de specs die je moet hebben vergelijk dat met je macbook en bedenk je dan of je er ruim boven of onder zit.


Gratis en voor niks.


Oorspronkelijk geplaatst door Boelie035
Jij mag niet in Amersfoort komen, ben ik gelijk mijn fiets kwijt.
Document1 is offline   Met citaat reageren
Oud 6 mei 2010, 14:23   #165
Lotuz
quantizise kneusje
 
Lotuz's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 20 april 2002
Berichten: 1.789
Zo dom klinkt dat nog niet. Net alsof ik een arsenaal aan computers heb staan waarop ik Maschine heb uitgeprobeerd.


Intel Core 2 Quad Q8200 2.33 GHz 3 GB WinXP Home SP3 / Cubase 5 (5.5.3 Build 651) / Creamware Luna (Scope 5.0.2603) / M-Audio Axiom 25 (4.2.0.3v4) / NI Maschine (1.8.1 R204) / Behringer BCF2000 (V1.2.1.3)/KRK VXT4

http://soundcloud.com/lotuz
Lotuz is offline   Met citaat reageren
Oud 6 mei 2010, 14:35   #166
RSB
Whoehahaha
 
RSB's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 november 2005
Woonplaats: G'chem
Berichten: 9.512
Het draait als een tiet op een iMac 2GHz IntelCore 2 Duo met maar 2GB 667MHz dus....
RSB is offline   Met citaat reageren
Oud 6 mei 2010, 18:21   #167
Havelock
Misschien deze Kopen ?
 
Havelock's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 april 2004
Woonplaats: Heerhugowaard (NL)
Berichten: 756
Natuurlijk heb ik al gekeken of mijn MacBook het aan kon.
Maar mijn vraag was dan of ik daar naast nog met logic 8 meerdere plugins kan draaien zodat mijn processor niet over de zeik gaat...

Gr. Sebastian


--------------------------------------------------------------------------------------
Native Instruments Maschine mk1=>MK3 Doen Ja/Nee ? Help me!
Moeite waard om over te stappen ?
--------------------------------------------------------------------------------------

[I Love Synthesizer Sound] - [Systems Of A Modulars] - [Muziek=Emotie]®
[S@M][TranceFormers][Havelock]©™ 
Powered by Apple©™
Havelock is offline   Met citaat reageren
Oud 6 mei 2010, 18:30   #168
RSB
Whoehahaha
 
RSB's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 november 2005
Woonplaats: G'chem
Berichten: 9.512

Oorspronkelijk geplaatst door Havelock Bekijk bericht
Natuurlijk heb ik al gekeken of mijn MacBook het aan kon.
Maar mijn vraag was dan of ik daar naast nog met logic 8 meerdere plugins kan draaien zodat mijn processor niet over de zeik gaat...

Gr. Sebastian
ik zou het niet weten.
RSB is offline   Met citaat reageren
Oud 7 mei 2010, 00:50   #169
Havelock
Misschien deze Kopen ?
 
Havelock's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 april 2004
Woonplaats: Heerhugowaard (NL)
Berichten: 756
Weetje wat ik wel raar vindt dat je voor apple een core duo 2 GHz nodig heb en voor de pc een gewoon 2 GHz nodig dus voor de pc veel minder krachtige processor raar is dat.

rechtstreeks van de site gehaald...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SYSTEM REQUIREMENTS

Windows® XP (SP2, 32 Bit) / Vista® (32/64 Bit), Windows 7® (32/64 Bit), Pentium® or Athlon XP 2 GHz, 2 GB RAM

Mac OS® X 10.5 or higher, Intel® Core™ Duo 2 GHz, 2 GB RAM

USB 2.0 Port, 6 GB free disk space for complete installation
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gr. Sebastian


--------------------------------------------------------------------------------------
Native Instruments Maschine mk1=>MK3 Doen Ja/Nee ? Help me!
Moeite waard om over te stappen ?
--------------------------------------------------------------------------------------

[I Love Synthesizer Sound] - [Systems Of A Modulars] - [Muziek=Emotie]®
[S@M][TranceFormers][Havelock]©™ 
Powered by Apple©™
Havelock is offline   Met citaat reageren
Oud 7 mei 2010, 09:44   #170
Lotuz
quantizise kneusje
 
Lotuz's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 20 april 2002
Berichten: 1.789
Die minimum eisen moet je toch met een flinke korrel zout nemen. Versie 1.0.3 werkte destijds echt niet lekker op m'n P4 2.8 GHz 2 GB.


Intel Core 2 Quad Q8200 2.33 GHz 3 GB WinXP Home SP3 / Cubase 5 (5.5.3 Build 651) / Creamware Luna (Scope 5.0.2603) / M-Audio Axiom 25 (4.2.0.3v4) / NI Maschine (1.8.1 R204) / Behringer BCF2000 (V1.2.1.3)/KRK VXT4

http://soundcloud.com/lotuz
Lotuz is offline   Met citaat reageren
Oud 7 mei 2010, 11:19   #171
Havelock
Misschien deze Kopen ?
 
Havelock's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 april 2004
Woonplaats: Heerhugowaard (NL)
Berichten: 756

Oorspronkelijk geplaatst door Lotuz Bekijk bericht
Die minimum eisen moet je toch met een flinke korrel zout nemen. Versie 1.0.3 werkte destijds echt niet lekker op m'n P4 2.8 GHz 2 GB.
Maar het is wel mis leidend


--------------------------------------------------------------------------------------
Native Instruments Maschine mk1=>MK3 Doen Ja/Nee ? Help me!
Moeite waard om over te stappen ?
--------------------------------------------------------------------------------------

[I Love Synthesizer Sound] - [Systems Of A Modulars] - [Muziek=Emotie]®
[S@M][TranceFormers][Havelock]©™ 
Powered by Apple©™
Havelock is offline   Met citaat reageren
Oud 7 mei 2010, 11:41   #172
Havelock
Misschien deze Kopen ?
 
Havelock's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 april 2004
Woonplaats: Heerhugowaard (NL)
Berichten: 756

Oorspronkelijk geplaatst door Havelock Bekijk bericht
Maar met de specs. die ik heb op me MacBook moet het toch wel aan kunnen ?
Wat wel grappig is in die demo filmpjes van native insruments site is dat hij zelfde MacBook gebruikt uit de zelfde serie
alleen kan ik natuurlijk niet weten of het de zelfde specificaties zijn natuurlijk.


--------------------------------------------------------------------------------------
Native Instruments Maschine mk1=>MK3 Doen Ja/Nee ? Help me!
Moeite waard om over te stappen ?
--------------------------------------------------------------------------------------

[I Love Synthesizer Sound] - [Systems Of A Modulars] - [Muziek=Emotie]®
[S@M][TranceFormers][Havelock]©™ 
Powered by Apple©™
Havelock is offline   Met citaat reageren
Oud 7 mei 2010, 11:42   #173
Lotuz
quantizise kneusje
 
Lotuz's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 20 april 2002
Berichten: 1.789
Ja, heel vervelend. Maar dat heb je nu eenmaal met computers. Een op papier mindere computer kan in de praktijk beter draaien dan een op papier betere computer. Daar moet je rekening mee houden.


Intel Core 2 Quad Q8200 2.33 GHz 3 GB WinXP Home SP3 / Cubase 5 (5.5.3 Build 651) / Creamware Luna (Scope 5.0.2603) / M-Audio Axiom 25 (4.2.0.3v4) / NI Maschine (1.8.1 R204) / Behringer BCF2000 (V1.2.1.3)/KRK VXT4

http://soundcloud.com/lotuz
Lotuz is offline   Met citaat reageren
Oud 7 mei 2010, 11:56   #174
Havelock
Misschien deze Kopen ?
 
Havelock's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 april 2004
Woonplaats: Heerhugowaard (NL)
Berichten: 756

Oorspronkelijk geplaatst door Lotuz Bekijk bericht
Ja, heel vervelend. Maar dat heb je nu eenmaal met computers. Een op papier mindere computer kan in de praktijk beter draaien dan een op papier betere computer. Daar moet je rekening mee houden.
Ik denk als je vorige serie(generatie) MacBooks of macs pakt dat het dan helemaal niet draait dan.
En dat ze dan volgende uit de serie hebben genomen waar het dan wel op draait hebben genomen.

Ze hebben gewoon gekeken welke generatie macs het beste bij past en op de hand daar van specificaties er bij gezet.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Apple_iMac


--------------------------------------------------------------------------------------
Native Instruments Maschine mk1=>MK3 Doen Ja/Nee ? Help me!
Moeite waard om over te stappen ?
--------------------------------------------------------------------------------------

[I Love Synthesizer Sound] - [Systems Of A Modulars] - [Muziek=Emotie]®
[S@M][TranceFormers][Havelock]©™ 
Powered by Apple©™
Havelock is offline   Met citaat reageren
Oud 10 mei 2010, 15:30   #175
seiko
Unprofessional Abuser
 
seiko's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 juli 2004
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 1.425
ik draai het probleemloos op een zwarte macbook (dus vorige generatie) 2,4 Ghz
't is maar een VST (of standalone) sampler met sequencer eh, ik kan me niet inbeelden dat het zooo veel nodig heeft


Gear : Access Virus B /Elektron Machinedrum UW / Elektron Monomachine /Novation Drumstation / Roland TR-909 / Roland TR-808/ Sherman Filterbank 2 / Yamaha RS7000 / Xoxbox / Korg MS20 / Roland JX3P / Roland MKS30 / Akai MPC5000 / Waldorf Blofeld
Recording/sequencing : Ableton
Mixing : Yamaha O1V/Mackie 1402/Allen & Heath ZED R16
Monitoring : Mackie HR624
seiko is offline   Met citaat reageren
Oud 10 mei 2010, 16:04   #176
Havelock
Misschien deze Kopen ?
 
Havelock's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 april 2004
Woonplaats: Heerhugowaard (NL)
Berichten: 756

Oorspronkelijk geplaatst door seiko Bekijk bericht
ik draai het probleemloos op een zwarte macbook (dus vorige generatie) 2,4 Ghz
't is maar een VST (of standalone) sampler met sequencer eh, ik kan me niet inbeelden dat het zooo veel nodig heeft
Dat is mooi om te horen hoeven we daar ons ook niet druk te maken...

Bedankt voor je reactie nu weet ik ook zeker dat op mijn macbook gaat werken.

Gr. Sebastian


--------------------------------------------------------------------------------------
Native Instruments Maschine mk1=>MK3 Doen Ja/Nee ? Help me!
Moeite waard om over te stappen ?
--------------------------------------------------------------------------------------

[I Love Synthesizer Sound] - [Systems Of A Modulars] - [Muziek=Emotie]®
[S@M][TranceFormers][Havelock]©™ 
Powered by Apple©™
Havelock is offline   Met citaat reageren
Oud 10 mei 2010, 16:06   #177
RSB
Whoehahaha
 
RSB's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 november 2005
Woonplaats: G'chem
Berichten: 9.512

Oorspronkelijk geplaatst door RSB Bekijk bericht
Het draait als een tiet op een iMac 2GHz IntelCore 2 Duo met maar 2GB 667MHz dus....

Oorspronkelijk geplaatst door seiko Bekijk bericht
ik draai het probleemloos op een zwarte macbook (dus vorige generatie) 2,4 Ghz
't is maar een VST (of standalone) sampler met sequencer eh, ik kan me niet inbeelden dat het zooo veel nodig heeft

Oorspronkelijk geplaatst door Havelock Bekijk bericht
Dat is mooi om te horen hoeven we daar ons ook niet druk te maken...

Bedankt voor je reactie nu weet ik ook zeker dat op mijn macbook gaat werken.

Gr. Sebastian
dat wist je toch al?
RSB is offline   Met citaat reageren
Oud 10 mei 2010, 16:35   #178
Havelock
Misschien deze Kopen ?
 
Havelock's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 april 2004
Woonplaats: Heerhugowaard (NL)
Berichten: 756

Oorspronkelijk geplaatst door RSB Bekijk bericht
dat wist je toch al?
Ja je hebt gelijk maar een imac is geen macbook he...
Maar er kunnen de zelfde onderdelen in zitten.
Maar heb gelijk dat we nu 2x een bevestiging hebben.


--------------------------------------------------------------------------------------
Native Instruments Maschine mk1=>MK3 Doen Ja/Nee ? Help me!
Moeite waard om over te stappen ?
--------------------------------------------------------------------------------------

[I Love Synthesizer Sound] - [Systems Of A Modulars] - [Muziek=Emotie]®
[S@M][TranceFormers][Havelock]©™ 
Powered by Apple©™

Laatst gewijzigd door Havelock; 10 mei 2010 om 17:03
Havelock is offline   Met citaat reageren
Oud 11 november 2010, 19:37   #179
Lotuz
quantizise kneusje
 
Lotuz's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 20 april 2002
Berichten: 1.789
Ik zat het net op het NI Maschine forum te lezen. Hoewel dit niet bovenaan m'n verlanglijstje staat, is het toch wel leuk nieuws. M'n beats maak ik toch het liefst met de standalone, dus als ik VST plugins in Maschine kan laden, hoef ik daar Cubase niet meer voor op te starten.


Intel Core 2 Quad Q8200 2.33 GHz 3 GB WinXP Home SP3 / Cubase 5 (5.5.3 Build 651) / Creamware Luna (Scope 5.0.2603) / M-Audio Axiom 25 (4.2.0.3v4) / NI Maschine (1.8.1 R204) / Behringer BCF2000 (V1.2.1.3)/KRK VXT4

http://soundcloud.com/lotuz
Lotuz is offline   Met citaat reageren
Oud 15 november 2010, 16:02   #180
Lazy Eyes
 
Geregistreerd: 23 maart 2006
Berichten: 431
Hebben mensen ervaringen met de kwaliteit van de rotary encoders en de effecten van vervoer in een rugzak op deze encoders? Ik zou hem graag een aantal keer meenemen om zo een perfecte portable setup te hebben maar wil graag een mening horen van mensen die dit vaker doen of hem langer hebben.

Ik ben bang dat de encoders slap zullen gaan aanvoelen en minder nauwkeurig worden door vervoer.

Iemand hier ervaring mee? Zou namelijk top zijn als je hem over al mee naar toe kunt nemen en overal muziek kunt maken.
Lazy Eyes is offline   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Algemeen » Nieuws

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Native instruments reaktor 5 Der_Mantie Marktplaats archief 9 24 juli 2008 21:27
native instruments fm8 mossie23 Marktplaats archief 3 24 juni 2008 13:07
Native Instruments INTAKT kraworst Marktplaats archief 0 16 mei 2007 11:06
Workshops Native Instruments Yawgmoth Uitgaanstips/ meet-ups 7 3 juni 2005 12:23
Native Instruments Ensemble Te koop/ruil gevraagd 0 1 april 2005 02:03


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:11.


Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland