Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 9 juni 2017, 11:51   #1
Chojin
Criss Cross Rhythms
 
Geregistreerd: 19 november 2015
Woonplaats: Hoorn
Berichten: 22
Arturia AudioFuse interface eindelijk gereleased
Arturia heeft na 3 (?) jaar eindelijk zijn AudioFuse interface gereleased.

https://www.arturia.com/products/aud...ofuse/overview

Veel connectie mogelijkheden ! Wat mij opviel is dat men claimt dat de latency wel 3ms is. Geen info over onder welke voorwaarden maar als het waar is zit men toch een beetje op niveau van RME.

Driver technisch gezien zullen we het moeten afwachten. Daar heeft bijvoorbeeld RME wel een trackrecord.
Nog geen (goede) reviews gevonden die het beestje aan de tand hebben gevoeld.

Ben benieuwd want ik zit te loeren naar een RME Babyface Pro.
Chojin is offline   Met citaat reageren
Oud 9 juni 2017, 23:46   #2
Depressoptimist
 
Depressoptimist's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 6 juni 2010
Berichten: 247
wat betreft ondersteuning heeft RME zn waarde wel aangetoond. Arturia moet dat nog maar zien te doen. Ik zou iig voor RME gaan...


Fear the beard!
Depressoptimist is offline   Met citaat reageren
Oud 10 juni 2017, 10:22   #3
Hanz
Anonieme Analogist
 
Hanz's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 januari 2003
Woonplaats: Mijn eigen kleine universum
Berichten: 11.777
Tja. Arturia vs RME... no contest, als je het mij vraagt.
Maar goed, even los van de technische specs, die form factor - dat staat toch gewoon ontzettend rommelig, al die draden die overal uitpuilen.
Geef mij maar gewoon een ding in een rack(je). Dan houd je tenminste ruimte over voor een muziekinstrument op je bureau.

Toch al een draak van een onergonomische setup in die foto van Arturia zelf...


“...I am merely a conduit, a kind of big hairy tool. I am just a plastic funnel connected to a Moog...”
Hanz is offline   Met citaat reageren
Oud 10 juni 2017, 12:40   #4
SynnyS
Groot lid
Moderator
 
SynnyS's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 april 2003
Woonplaats: Hengelo
Berichten: 3.090
Tja ik snap ook niet wat er zo bijzonder aan is...

weinig I/O
forse prijs
hoge latency
geen bewezen track record qua ondersteuning en drivers..

En leuk voor mensen die een gitaar en een mic willen opnamen, maar zoals Hanz ook al zegt, liever een unit in je rack met alle kabels netjes weg gewerkt en veel meer I/O.

En om als marketing te zeggen dat je converters "Top notch" zijn... tja.
Zeg dan gewoon liever welke...

Zoals apogee en motu heel open zijn over het feit dat ze sabre 32 DACs gebruiken bijv.
SynnyS is offline   Met citaat reageren
Oud 10 juni 2017, 12:49   #5
sinew1958
Vintage lid
 
sinew1958's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 augustus 2002
Woonplaats: antwerpen
Berichten: 1.281
Geen thunderbolt?
sinew1958 is offline   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Synth Software » Hardware

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Overhub gereleased Von Naphoven Nieuws 17 26 september 2015 22:55
Ardour 4 gereleased dreamer Nieuws 4 24 mei 2015 00:06
Ardour 3.0 gereleased daylife Nieuws 53 21 maart 2013 18:35
Eindelijk een nieuwe versie van Logic Pro gereleased fourier Sequencing 0 1 april 2011 13:44
Fruity 8 is gereleased. koekebakker Sequencing 90 10 april 2008 16:47


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:06.


Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland