Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 23 december 2016, 21:04   #1
mdy
 
Geregistreerd: 11 februari 2012
Berichten: 106
Motu 24AO en 828MK2
Dag Allemaal ;
Ik ga eindelijk overstappen van een klassieke mentafel configuratie (met Analoge en V/A synths ) geen plugins , alhoewel V/A een plug in in een bakje is Wat ik nu deed , om finaal te mixen 80% synth en 20% accoustische instrumenten en ook zang, Zette bouncte in Cubase PRO 8.5 de midi files met de synth's rechtsreeks en een Tascam US 20X20 en zo zette ik alles om in 24bit tracks, dat is veel werk, maar je monitort je trecks en kan zeet nauwgelet voldoende headroom creeren en zien dat je een mooi vol signaal hebt tussen -8 en -6Db. zo ging dan alles track naast track in 1 file zelf met de midi erbij mocht ik nog wat willen veranderen , en dat werd dan 24 bit geminderd naar Protools. Nu heb ik de knoop doorgehakt, ik wil de mengtafels weg ik vereenzelf me met het feit dat bvb mijn Moog's ditekt naar 24 bit gaan , maar vroeg of laat moet dat toch tenzij ik terug metv tape ga werken. Ik dacht ( denk ) aan volgende set up Motu 24AO = 12 stereo inputs , daar aan een tweede hands 828 MK2 of 2 alles netjes de soundcards in pleuren. Is een niet zo heel dure opslossing vermits ik de Tascan verkoop nog bijn nieuw en 2 Mackie VLZ3, mijn vraag hier is, is dit een goede set up. In 828 zitten 2 front ingangen met premamp dus daar kunnen we gitaren azng what server mee doen en ander zetten we nog channelstrip of preamps ertussen. En ik kan nog uitbreiden van de Motu 24 heeft 3 adat aaaansluitingen. Is dit een goede oplossing, en nog een vraag Motu digitale mengtafel zou ik enkel gebruiken om de inpit levvel te zetten , al de rest doe ik in Cubase mengtafels.

Bedankt voor jullie input of verdere tips een voorbeeldje van het soort muziek vind je hier :http://www.sebastopolmusic.be/videos/


______________________________________________________
Te weinig plaats en te weinig centen....
mdy is offline   Met citaat reageren
Oud 23 december 2016, 21:20   #2
DRe
ik heb al een tok..
 
DRe's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 20 oktober 2004
Woonplaats: Hilversum
Berichten: 3.957
Vergeet niet dat de motu geen uitgangen heeft in adat en maar tot 96k gaat jammer genoeg.



Oorspronkelijk geplaatst door DRé
Muziek maken is het zelfde als ademhalen, het moet vanzelf gaan. Je gaat toch ook niet expres moeilijk zuchten.
DRe is offline   Met citaat reageren
Oud 24 december 2016, 01:58   #3
mdy
 
Geregistreerd: 11 februari 2012
Berichten: 106
Dat is geen probleem , daar gaan gewoon 12 stereo geluidsbronnen in. Adat is nog niet aan de orde omdat ik de 2 interfaces als 2 aggregated interfaces in Mac en Cubase Pro ga gebruiken heb ik layer dan nog kanalen nodig dan kan ik adat's bijhangen.

Bedankt Groet Marc
Laat jullie opmerkingen maar komen , of er toch geen spreekwoordelijk addertje onder het gras zit .....


______________________________________________________
Te weinig plaats en te weinig centen....
mdy is offline   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Synth Software » Hardware

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
MOTU 828MK2 GekkeMang Marktplaats archief 1 28 januari 2014 19:47
MOTU 828mk2 Sander02 Marktplaats archief 2 5 februari 2011 17:47
Motu 828mk2 GiJay Marktplaats archief 1 30 november 2007 05:05
MOTU 828mk2 Taco Marktplaats archief 4 16 oktober 2006 23:39
Motu 828MK2 SlamDub Te koop/ruil gevraagd 2 3 juli 2005 12:51


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:33.


Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland