Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 27 januari 2012, 13:45   #1
Maximanius
 
Geregistreerd: 18 december 2004
Berichten: 27
knoppen toewijzen aan knoppen vst synth
Weet iemand hoe je knoppen van een hardware keyboard kan toewijzen aan virtuele knoppen van een vst synth? Ik heb een nord electro73 en gebruik cubase5 met o.a. Razor, Gladiator en Morphine. Ik wil bijvoorbeeld de effect knop van de Nord Electro toewijzen aan bijvoorbeeld de cutof knop van Razor. Heb je daar extra software voor nodig is dat makkelijk of is dat meer Hogere wiskunde?
Maximanius is offline   Met citaat reageren
Oud 27 januari 2012, 14:10   #2
The Unholy
Hard lid
 
The Unholy's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 januari 2004
Woonplaats: Rotterdam
Berichten: 2.127
Dat hangt van de softsynth af. Meestal zit ergens een knopje 'midi learn'. Bij Gladiator moet je Ctrl+Shift drukken, een knop van de Gladiator met je muis aanraken en vervolgens aan de knop op je Nord draaien.
The Unholy is offline   Met citaat reageren
Oud 28 januari 2012, 10:29   #3
Elbee
 
Geregistreerd: 27 juni 2006
Woonplaats: Arnhem
Berichten: 384
Precies. En als het niet werkt ook even in de handleiding controleren of de effectknop op je Electro wel een midi CC uitstuurt.


See me on Elbeeization
Elbee is offline   Met citaat reageren
Oud 31 januari 2012, 12:32   #4
Maximanius
 
Geregistreerd: 18 december 2004
Berichten: 27
Midilearn
Bedankt voor de Tips!
Maximanius is offline   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » De Studio » MIDI

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
multimoog micromoog knoppen achterop aka sonic6 knoppen Leo Te koop/ruil gevraagd 2 12 november 2010 11:15
clavia nord modular g2 vraagje automatisch toewijzen knoppen musicheaven Synthesizers en synth-modules 3 17 juni 2009 04:08
Controllers toewijzen aan plug-in knoppen... JaZzMaN251 Overig Software 4 20 december 2005 19:22
Knoppen board voor synth.of een midi board met knoppen SideFX Algemene Discussie [synths, muziek, etc.] 2 5 januari 2005 12:21
knoppen en sliders toewijzen in reason via usb SilverAce Sequencing 4 27 juni 2004 10:58


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:04.


Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland