Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 22 augustus 2017, 15:43   #1
willvandervliet
 
Geregistreerd: 2 augustus 2004
Woonplaats: rotterdam
Berichten: 423
Knoppen Microbrute
weet iemand misschien of ik de knoppen van de Microbrute kan vervangen en hoe ik deze eraf krijg.

Ook zou ik graag willen weten war ik een nieuwe set knoppen kan kopen.

Groet Will
willvandervliet is offline   Met citaat reageren
Oud 22 augustus 2017, 22:45   #2
Pepertje
Vintage lid
 
Pepertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 juni 2008
Woonplaats: Amsterdam
Berichten: 1.833
Kunt er gewoon naar zoeken op internet hoor. Op die manier kwam ik o.a. deze pagina tegen: http://www.modologic.com/product/microbrute_knob_set
Pepertje is offline   Met citaat reageren
Oud 23 augustus 2017, 06:43   #3
willvandervliet
 
Geregistreerd: 2 augustus 2004
Woonplaats: rotterdam
Berichten: 423
Heb ik natuurlijk ook gevonden maar deze zijn sold out.

Dus zit ik nog steeds met de vraag waar ik deze knoppen kan kopen en hoe ik ze er vanaf haal.
willvandervliet is offline   Met citaat reageren
Oud 23 augustus 2017, 12:49   #4
MeneerJansen
y = sin (x)
 
MeneerJansen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 6 januari 2017
Woonplaats: Ergens in de Haaglanden.
Berichten: 444
AliExpress? Daar kocht ik voor een habbekrats wat knoppen. Zien er best mooi uit. Maar het zijn geen "D shaft" knoppen. Ze passen wel over een 6 mm steeltje en blijven redelijk zitten. Maar hard draaien moet je er natuurlijk niet aan, dan schieten ze door. Links van voorbeelden:Hert zijn maar voorbeelden hoor. Als je goed zoekt zit er misschien wat voor je bij. En ze zijn zo goedkoop dat ik ze gewoon bewaar, weggeef of (schaam) weggooi als het niet bevalt.

Draaiknoppen moet je meestal aftrekken. Pas op: garantie natuurlijk weg als je daarmee de onderliggende potmeter kapot maakt. Succes.


Noem 1 goed nummer waar geen Minimoog in voorkomt.
MeneerJansen is offline   Met citaat reageren
Oud 28 augustus 2017, 17:43   #5
willvandervliet
 
Geregistreerd: 2 augustus 2004
Woonplaats: rotterdam
Berichten: 423
Uiteindelijk een mail naar arturia gestuurd en die stuurd ze op, gratis.

Ongelooflijk goede service vind ik.
willvandervliet is offline   Met citaat reageren
Oud 29 augustus 2017, 06:13   #6
MadR
nautica
 
MadR's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 december 2001
Woonplaats: R'dam
Berichten: 6.842
Nice. Maar vraag mij wel af wrm je nieuwe wil. Heb je iets raars gedaan?


Ghetto Love !
MadR is offline   Met citaat reageren
Oud 29 augustus 2017, 06:23   #7
willvandervliet
 
Geregistreerd: 2 augustus 2004
Woonplaats: rotterdam
Berichten: 423
Niet echt, het gaat om de SE uitvoering met witte knoppen waarvan er een paar licht verkleurd waren, niets bijzonders maar het irriteerde me.
willvandervliet is offline   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Synth Hardware » Zelfbouw, reparatie en onderhoud

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Microbrute echotoon Te koop/ruil gevraagd 0 8 april 2015 09:50
Microbrute roetsj Algemene Discussie [synths, muziek, etc.] 1 22 maart 2014 22:13
knoppen toewijzen aan knoppen vst synth Maximanius MIDI 3 31 januari 2012 11:32
multimoog micromoog knoppen achterop aka sonic6 knoppen Leo Te koop/ruil gevraagd 2 12 november 2010 10:15
Knoppen board voor synth.of een midi board met knoppen SideFX Algemene Discussie [synths, muziek, etc.] 2 5 januari 2005 11:21


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:13.


Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland