Announcement

Collapse

Eigen producties posten op synthforum.nl

Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 10 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik op de paperclip voor het toevoegen van het bestand vanaf je pc of Mac. Na het uploaden verschijnt er bij het plaatsen van je bericht automatisch een audio player.

2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de mogelijkheid biedt de player van SoundCloud te embedden, gaat hier de voorkeur naar uit. Plaats in je bericht de code [SC] voor de link en de code [/SC] erna (Dus: [SC]<url zonder pijlhaken>[/SC]). Op die manier wordt de player zichtbaar na het versturen van je bericht. Je kunt er ook voor kiezen de SoundCloud knop boven in het berichtenscherm te gebruiken. De code wordt dan automatisch zichtbaar bij het schrijven van je bericht.

Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, zal er een foutmelding in de embedded player verschijnen. Plaats in dat geval gewoon een link naar de track in je bericht.

Een veelgebruikt alternatief is het embedden van een clip vanaf YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. De embed gebeurt dan automatisch.

Heel veel succes en plezier gewenst!
Meer
See less
X

Brand New: Animals Party Time

Collapse
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Brand New: Animals Party Time

  Vrolijk moppie muziek maar wel in C Mineur Blues voor het gekke banjomuziek effect.
  Ik had nog wat oude filmpjes en de muziek is min of meer voor bij de beelden gemaakt:

  [ame]https://youtu.be/WC_43JiB0KI[/ame]
  DIANNE BRAND OF SYNTHESISTER OP YOUTUBE

  #2
  Haha, vlindertjes die eten van een citroentje, paardjes, allemaal leuk beestjes.. Ik hou van dieren, heb er altijd in huis gehad, vooral poezen

  Je track, begrijp me niet verkeerd hoor. Je hebt er wellicht veel werk ingestoken en gezorgd voor wat afwisseling, maar het hoofdthema bleef zich steeds herhalen, dat vond ik wel jammer en een beetje enerverend (that's me )

  Ook, maar dat is weer persoonlijk, hou ik niet erg van "happy" melodieën.. Doet me steeds denken aan après-ski.

  Maar al bij al, weer uitstekend geproduceerd. Je kunt er wat van.

  Veel commentaar toegewenst, veel plezier met het produceren, en een hele fijne dag nog.

  Groetjes, Gloomy
  My video's on Youtube :

  http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

  My latest uploads, free downloads :

  https://soundcloud.com/gloomer2000

  Complete Gloomer/Gloomy discography, stream or free download :

  https://gloomer2000.bandcamp.com/music

  Comment

  Working...
  X