X

Zynaptiq Adaptiverb 60%

Collapse
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Zynaptiq Adaptiverb 60%

  Zynaptiq Adaptiverb vind ik echt een speciale reverb, maar normaal veel te duur. Nu is hij in de aanbieding voor €110 bij Plugin Boutique. Ik vind het nog steeds duur voor software, maar ik ga hem nu maar aanschaffen. Jullie zouden hem toch even moeten checken, dit is echt een speciale.
  Mijn House tracks: Amazing animal@soundcloud

  #2
  Ik heb 'm gedownload en uitgeprobeerd. Mijn eerste indruk is dat dit een bijzondere reverb is. Maar ik zag ook dat het CPU verbruik door het dak schiet (al op lage bitrate 44.1khz). Ook introduceert het een enorme latency. Ja ik heb rekening gehouden met predelay (0ms) en ook met de patch. Op het moment dat ik de Adaptiverb bypass is alles in orde. Als ik 'm inschakel -> bam latency! Ik gebruik mac met Logic Pro X. Ik heb de buffer op 128 samples staan (4.3 ms latency) dus daar ligt het niet aan. En wat ik al zei: aanzetten en instant latency waardoor een toets aanslag dermate vertraagd wordt dat het compleet onspeelbaar wordt. Er zit een prachtige freeze op maar wat heb ik daar aan als ik niet live kan spelen?
  Op 96kHz kan de reverb het niet bijhouden en hoor ik gekraak en andere artefacten. Bypass -> probleem over. Op 88.2kHz is het iets beter maar nog steeds onbruikbaar... Ik heb een Mac mini met 6-core i7 op 3.3Ghz en heb met nog geen enkele andere plugin dit meegemaakt. Ik gebruik meestal 48KHz voor mijn projecten.

  Misschien is dit Mac specifiek of Audio Units specifiek maar ik ga na 5 minuten try-out deļnstalleren.

  Nogmaals: qua geluid is het prachtig maar de door mij ondervonden problemen gaan meer ergernis opwekken dan ik er plezier aan ga beleven. Ik zou zeggen: doe eerst even een try-out op jouw systeem en zie hoe die zich houdt onder de druk van Adaptiverb voordat je tot aanschaf overgaat.

  Gelukkig hebben ze een uninstaller meegeleverd
  Laatst gewijzigd door 3ddie , 21 april 2020, 18:37.

  Comment


   #3
   Goede tip 3ddie.
   Mijn House tracks: Amazing animal@soundcloud

   Comment


    #4
    Originally posted by 3ddie View Post
    ...Ik heb de buffer op 128 samples staan (4.3 ms latency) dus daar ligt het niet aan...
    Dit staat in het begeleidend briefje bij mijn downloadlink:
    ADAPTIVERB uses a lot of CPU, we recommend setting your playback buffers to at least 512 or ideally 1024 samples for optimal performance.

    Mijn House tracks: Amazing animal@soundcloud

    Comment


     #5


     $99

     wellicht zit er al een otomatische discount op. wanneer niet probeer GROUP
     of
     FORUM

     lijkt me mooie reverb, maar de prijs... en heb al erg veel reverbs gekocht. ook 1 dure, maar dan goedkoop via kvr, van een mede forumlid.. heel goedkoop in verhouding tot de sales. tsar-1...

     goed. ben wel benieuwd, maar ik heb krankzinnig veel gekocht. al die sales, ineens. ineens? nee...

     https://www.jrrshop.com/zynaptiq-adaptiverb
     i7-6700k, 32GB, 3xssd, hd; win 10 pro; Cubase Pro 10.5; Wavelab 10 Pro; Spectralayers Pro 6; Motu Ultralite MK3 hybrid; Roland MMP-2; MCU; Novation Zero SL MKII & 49SL MKII; Nektar Panorama P1; Arturia Spark CDM; Maschine MK3 + Jam; Push 2 (+live 10 suite); Behringer FCB 1010; Rode NT1-A; Shure SM-58; Stagg elektrische gitaar; studiomonitors: Mission 761i op H/K PM640vxi.

     https://soundcloud.com/sada-exposada

     https://www.platformplee.nl/author/sada_exposada/

     Comment


      #6
      Ik heb hem ook eerst geprobeerd op mijn 7 jaar oude W7 i7 PC. Inderdaad veel te veel latency met mijn buffer op 512 en 1024 samples. Jammer deze reverb klinkt echt goed!
      Mijn House tracks: Amazing animal@soundcloud

      Comment

      Working...
      X