X

Vengeance Sound VPS Avenger Synth met 50% korting

Collapse
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  #21
  Originally posted by FreddyConfetti View Post

  Bedankt! Ik ga ze ook eens bekijken.
  Zelf kan ik er ook 2 aanraden maar deze zijn betalend: ADRS Sounds VPS Avenger Masterclass & Groove 3 Vengeance Avenger Explained
  die van groove 3 is erg goed, ik heb zelf een jaar abonnement op groove3, dus deze kon ik daar helemaal kijken, maar daar heb ik in eerste instantie heel veel aan gehad. Wel missen daar nieuwe functies die in de loop der tijd zijn toegevoegd aan vengeance.
  The only true measure of ones talent is not a measure against the talents of others but a measurement of growth as an artist.

  Comment


   #22
   De arpeggiator in Avenger is geweldig, helaas crasht Cubase regelmatig als ik aan het tweaken ben in die arpeggiator. Herkent iemand dit?
   http://soundcloud.com/vipal/rumours-136-bpm-psytrance

   Comment


    #23
    Overigens, nu zowel bij Steinberg als Vengeance gemeld, hoop dat het wordt opgelost want momenteel crashed Cubase om de vijf minuten als ik met de ARPEG bezig ben. Ik zal de antwoorden van hun supports hier melden.
    http://soundcloud.com/vipal/rumours-136-bpm-psytrance

    Comment


     #24
     Ik had deze vorige keer gemist, maar hij is er weer. Alles met 50% korting met code 'xmas50'. Ik heb Avenger en 2 expansions gekocht, mooi spul wel.

     Comment


      #25
      Ondertussen op cubase 10.5 geen issues meer met avenger, arpegiator gebruik nu ook voor andere synths, 4 x 32 stappen is geweldig.
      http://soundcloud.com/vipal/rumours-136-bpm-psytrance

      Comment

      Working...
      X