De grote Kontakt intruments discount thread

MatthewLeBlom

Moderator
Staff member
Lid sinds
31 augustus 2003
Berichten
8.514
Locatie
De Efteling
In navolging van o.a. de plugin discount thread leek het me leuk om deze in het leven te roepen.
Soms komen er pareltjes voorbij voor een schijntje en dat is natuurlijk leuk om te delen maar ook leuk om van op de hoogte gesteld te worden.

Ik trap af met: Orchestral Tools - Majestic Horns
http://www.orchestraltools.com/libraries/libraries/majestic_horn.php

En met: Home Gronw Sounds - alles.
Home Grown Sounds is een vreemde eend in de bijt als je het mij vraagt.
Maar ik vind ze erg tof.
Tot en met dit weekend kan je je inschrijven voor de Groupbuy en krijg je een flink aantal instruments voor maar 19.90 USD.
Er zijn ook andere aanbiedingen.
https://hgsounds.com/
 
Voor de mensen die Kontakt niet hebben, zijn dergelijke Kontakt instruments met de gratis Kontakt Player 6 te gebruiken?
 
Voor de mensen die Kontakt niet hebben, zijn dergelijke Kontakt instruments met de gratis Kontakt Player 6 te gebruiken?

De meeste niet. De Kontakt player werkt dan in demo mode. Ik meen dat dat betekent dat je zo'n instrument voor bepaalde tijd kan gebruiken (kwartier ofzo) en dan stopt.
De instruments die in Kontakt player werken hebben een extra licentie er op zitten en zijn daardoor vaak een stuk duurder.
Ik heb ooit begrepen dat zo'n extra licentie door Native Instruments wordt gehanteerd en NI voorziet van extra inkomstenbron.

Op de website van de meeste (zo niet alle) intrumentenbouwers staat vermeld voor welke versie van Kontakt het instrument geschikt is.

[EDIT]:

Hier zijn drie gratis Kontakt instruments van Sonic Couture die wél in de player werken (en ook mooi zijn wat mij betreft):
http://www.soniccouture.com/en/free-stuff/
Die de onderste drie instrumten. Alles waar "EXCLUSIVE CONTENT" onder staat krijg je gratis bij een betaalde aanschaf.
 
Back
Top