X

TN-909 vs. Drumazon

Collapse
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  TN-909 vs. Drumazon

  Was ik overlaatst aan het zoeken naar een goede 909 sound, gewoon als standaard beat. Kwam ik na een tijd zoeken de D16 Drumazon en de TN-909 tegen.

  D16 heel hard aan het dwepen met hun frequentiecurves om te laten zien hoe nauwkeurig ze het originele kunnen emuleren. Dan die TN-909 die een groot stuk samplebased is, maar op een rare manier want er zitten niet echt volledige kicksamples in maar stukken van een kick, vreemde clicks, sub bassen enzo.

  Als je beide droog bespeeld klinken ze beide gewoon goed. Maar eens je er oversturing over gooit dan gaat de Drumazon de mist in en blijft de TN toch wel dik staan! Hoe komt dit eigenlijk ?? Ik had namelijk het tegenovergestelde verwacht.

  Het enige dat me stoort aan de TN is dat de pitch van de kick maar weinig pitcht terwijl die van de Drumazon een veel grotere range heeft. Kan ik hier zelf niets aan doen ?
  Laatst gewijzigd door NRJay , 26 november 2008, 19:04.
  Move your own mountain

  #2
  Je zou eens kunnen kijken of je wat met de .wav bestanden kunt doen die in de 909-samples map staan. Zelf niet geprobeerd overigens.

  Welke distortion zet je er over?
  For all the intelligence and knowledge that technology empowers us with, the lazy and stupid is amplified along with it (Staticstarter)

  Comment

  Working...
  X