X

Omnisphere "Groovelock"

Collapse
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Omnisphere "Groovelock"

  In de presentatievideo van Omnisphere is te zien hoe je met de arpeggiator een melodie kunt maken en je die kunt laten synchroniseren met bijvoorbeeld een drumloop. De functie groovelock zal er dan voor zorgen dat beide loops qua tempo synchroon lopen, dit door middel van de drum midi file in de VST van Omnisphere te droppen. In de video gebruiken ze hiervoor Stylus RMX. Nu is mijn vraag misschien overbodig maar ik veronderstel dat je daar eender welke midi file mag in droppen zonder dat het specifiek afkomstig is van de Stylus RMX plug in (neem nu bijvoorbeeld een midi file die je zelf hebt gemaakt of afkomstig is van bijv. appleloops).

  #2
  Ik ken de feature niet, maar een Stylus RMX clip moet je een beetje zien als de slice data die Recycle produceert wanneer je een loop sliced en naar midi file + audio files van de slices exporteert. Dit wijkt bij mij doorgaans sterk af van de midi data waaruit de drumloop is opgebouwd.
  mijn tracks

  Comment


   #3
   kan inderdaad met elke midi file die je er op dropt
   The only true measure of ones talent is not a measure against the talents of others but a measurement of growth as an artist.

   Comment

   Working...
   X