X

Een Cubase expert

Collapse
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • nick nova
  replied
  Hey booster,

  voor al mijn mijn cubase-vragen ga ik naar

  www.cubase.net

  Dan click je verder naar de forums. Je stelt je vraag en binnen de dag heb je enkele antwoorden van ware pro's.
  Hoop dat het lukt.

  Een reactie schrijven:


 • Boost303
  replied
  Nee zeker niet, ik denk dat t iets met de mijn drivers te maken heeft.

  Ik zal nog even toelichten dat ik met een RME HAMMERFALL werk waarvan de driver bij elk ander programma wel vlekkeloos werkt. (Toch wel belangrijke info, realiseer ik me net)

  Advies is nog steeds erg erg welkom

  Een reactie schrijven:


 • wiener303
  replied
  Misschien een iets teveel voor de handliggende antwoord:
  U heeft toch niet de loopfunctie aanstaan?

  Een reactie schrijven:


 • Boost303
  replied
  Maar tot Logic eindelijk uitkomt zou ik al graag Cubase aan de praat willen kunnen krijgen zodat ik verder kan gaan met musiceren.

  Alle andere tips zijn zeer welkom

  Een reactie schrijven:


 • fuse
  replied
  Volgens mij was er een freeware programma waarmee je standalone VST instrumenten kon opstarten. Moet je ff op dé VST instrumenten pagina kijken.

  Check this out:
  http://www.kvr-vst.com/host.php

  Enne je hebt ook de inwired versie van VST misschien dattie minder buggevoelig is, want oh oh oh het is weer lekker een zooitje bij Steinberg. Dan is Nuendo een tikkie stabieler maar kweenie of daar ook een demo versie van is.

  Misschien ff wachten op Logic 5 en upgraden dan maar

  Een reactie schrijven:


 • Boost303
  Door : Een Cubase expert

  Een Cubase expert

  Ik ben op zoek naar een cubase expert omdat ik tegen een probleempje ben aangelopen wat persoonlijk boven mijn pet gaat.
  Normaal werk ik met Logic en daar ben ik eigenlijk erg tevreden over, behalve dat hij de VSTinstruments niet volledig ondersteund. Hierdoor had ik de demo van cubase 5,0 maar gedownload om ff te kunnen bekijken of mijn instruments binnen de orginele host wel volledig functioneren.
  Nu ben ik tegen het volgende probleem opgelopen, want waneer ik cubase opstart is alles in orde, ik kan de instruments oproepen, bewerken, alles opslaan, bespelen etc etc. Voor zover ik weet functioneerd alles goed. Maar het probleem is dat wanneer ik op play druk, en dan op stop en vervolgens weer op play dat de songpositionpointer tussen de -1 en de 1 blijft staan, en gewoon niet meer gaat lopen. Ook kan ik hem nog wel vooruit spoelen maar zodra ik weer op play druk schiet hij weer terug in deze stand. Niet hele programma loopt vast want ik kan mijn externe midiapparatuur en de VSTinstruments nog gewoon bespelen. Als ik Cubase dan vervolgens afsluit loopt mijn hele systeem vast zodat ik weer moet rebooten. Erg vervelend allemaal. Maar wat zou het toch kunnen zijn dat ik hem toch niet gewoon kan laten lopen

  Goed advies wordt erg gewaardeerd
Working...
X