X

Web-based PG-800 Programmer

Collapse
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Web-based PG-800 Programmer

  Hallo allemaal,

  Recent was ik begonnen om mijzelf React aan te leren, en het leek mij leuk om er direct iets zinnigs mee te bouwen. Sinds kort ben ik eigenaar van een mooie Roland MKS-70 en de diverse editors daarvoor bevielen mij nog niet echt. Ik heb daarom besloten om een gratis web-based versie van de PG-800 te bouwen:

  https://pg-800.com/

  Het maakt gebruik van de toffe nieuwe WebMIDI API. Momenteel ondersteunen nog niet alle browsers dit, dus ik adviseer om Chrome te gebruiken. Zodra je MIDI-settings juist staan, kun je de tone parameters van je JX-10, MKS-70 of JX-8P rechtstreeks vanuit je browser bedienen. Op je synth moet sysex aanstaan en de MIDI (control) channels correct ingesteld uiteraard. Je kan ook van patch wisselen, de sliders updaten dan netjes naar de juiste stand.

  Het is een eerste alpha-versie die ik al graag met jullie wil delen, als startpunt voor feedback en verdere verbeteringen. Momenteel wordt alleen nog de originele Roland-firmware ondersteunt, en het is mijn bedoeling om de Vecoven-firmware ook te gaan ondersteunen.

  Hopelijk hebben jullie hier alvast iets aan, enjoy!

  Groet,
  ~ Phontaq
  Bijgevoegde bestanden
  Laatst gewijzigd door Phontaq , 28 maart 2020, 13:09.
Working...
X