Heeft de dx-7 nou wel of geen....

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Wat breng je dat toch goed in woorden 6 :D
 
de subtractive synthese is mischien iets makkelijker door de start: de klank van de golfvorm. maar ook heb ik genoeg mensen op dit soort synths(hardware en virtueel)zien pielen zonder dat ze wisten wat te doen.
wanneer men een beetje bekend raakt met het idee van fm kan hiermee behoorlijk snel een prima geluid geprogrameerd worden. de finishing touch duurt iets langer, net als met de subtractive synthese.
vergeet niet wanneer je bv een vintage synth ziet(subtr en fm), dat er meestal maar weinig echt zelf van de grond af opgebouwde klanken in de presets te vinden zijn. meestal dat presets die wat meer naar de eigen smaak/functie verdraaid zijn.

heb 1x een cd gemaakt met louter de yamaha sy85. de presets zijn braak. daar kan je zo de eo jongerendag mee doen. na dat ding vreselijk te mishandelen, zonder dat het circuit bending werd, lukte het. een godgeklaagde cd met gepiep en gekraak.
maar dit terzijde dus.
 
Laatst gewijzigd:
heb 1x een cd gemaakt met louter de yamaha sy85. de prestes zijn braak. daar kan je zo de eo jongerendag mee doen. na dat ding vreselijk te mishandelen, zonder dat het circuit bending werd, lukte het. een godgeklaagde cd met gepiep en gekraak.
maar dit terzijde dus.

Prachtig :D. En een hele CD nog wel.
 
Laat eens wat horen? Heb hem ook nog eens gehad.

Fijn keyboard zat er wel aan :luv:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top