X

Bass Station II update v4.14

Collapse
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Bass Station II update v4.14

  Met AFX Mode

  https://youtu.be/XP3t857OI7o

  Doet me wat denken aan de Sound Locks van Elektron. Desalniettemin, toch erg cool dat ze een synth van ruim 5 jaar oud toch blijven door ontwikkelen met nieuwe features. Gratis en voor niks

  #2

  Comment


   #3
   Dat is toch wel een respectabele update te noemen . Dan hebben ze toen jaren geleden ook gedaan met de Novation Nova. Toen o.a. meer voices ne de Double Saw wave. Ik vind dat toch altijd wel een goed teken als fabrikanten dat doen. Mooi gebaar naar bestaande klanten en geeft mogelijke ook weer een boost aan de verkoop van de BSII.
   VasC TI - Total Inspiration

   Comment


    #4
    De BS2 was voor de update al super dus ik ben weer benieuwd. Novation blijft echt wel lang doorwerken aan hun producten. Hopelijk verloopt de update een beetje vlot. Met de vorige heb ik wat gesukkeld maar ook weer geleerd (midi over internetbrowser) dus het moet wel lukken.

    Met al die extra nieuwe functies zou men beter een sticker maken die we boven de toetsen kunnen kleven. Dit ga ik ze even tippen.
    https://soundcloud.com/wolf_techno

    Comment


     #5
     Originally posted by Drs. Analog View Post
     Alleen al om die AFX mode zou ik die Bass station 2 kopen. Heb erover zitten denken, maar nu met deze laatste update komt ie er waarschijnlijk bij.
     Citaat van Elbee: Een song zonder autotune is als een selfie zonder filters.

     Comment


      #6
      Die update is super !

      Thanx for sharing!

      Comment


       #7
       https://customer.focusrite.com/sites...er_Guide_0.pdf
       manual.....

       Comment

       Working...
       X