X

Hoeveel applets in Ornament & Crime met Hemisphere suite

Collapse
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Hoeveel applets in Ornament & Crime met Hemisphere suite

  Hi, Afgelopen weekend heb ik tweedehandse Ornament & Crime met Hemisphere suite gekocht. Heb de laatste manual gedownload en daar staan meer applets in dan mijn O_C met versienummer 1.34 (b5). Uit de manual kan ik niet helemaal er uit halen of je de applets apart kunt toevoegen of dat je ze in een keer als suite moet uploaden. Iemand een tip/advies?

  #2
  Volgens mij moet je de hele firmware in 1x keer laden en kun je geen losse applets toevoegen.

  Comment


   #3
   Yes, de firmware komt met alle apps. Als je bepaalde apps eruit wil kan je zelf de firmware compileren met alleen de apps die je wil. Hier staan alle apps beschreven en ook vanaf welke versie die erin zitten:
   https://github.com/Chysn/O_C-HemisphereSuite/wiki
   This is me: https://soundcloud.com/steeboo
   Latest album, download here!

   Comment


    #4
    wow, ik had hier helemaal nog niet naar gekeken, maar dat ziet er goed uit zeg! Wat ik erg jammer vind van de O_C is dat je maar 1 functie te gelijk kunt gebruiken. Als ik het goed begrijp met hemisphere dus 2. Awesome, binnenkort maar eens gaan uitproberen

    Comment


     #5
     Yep, en de hemisphere apps zijn ook wat simpeler over het algemeen. Het zijn er wel weer heel veel maar gelukkig kan je ook per categorie browsen.
     This is me: https://soundcloud.com/steeboo
     Latest album, download here!

     Comment


      #6
      Thx voor jullie info. De info over compilen verklaart waarom ik maar een paar applets heb en buiten Hemisphere een app als Harrington 1200 in de O_C heb staan. Nu uitvogelen hoe het uploaden werkt.

      Comment

      Working...
      X