Modulation. Utrecht Centraal.

Allert

Sonar Traffic
Lid sinds
8 augustus 2002
Berichten
1.122
Locatie
Utrecht
Zo snel? Ja zo snel...

Modulation. Utrecht Centraal. 5 juni, 14:00-17:00 en 20:00-22:00
UCK Utrecht, Domplein 4, Utrecht

Site HIER

Gratis! Middag ook geschikt voor kinderen vanaf nog 10 jaar en zeker niet alleen voor jongens.

Middag vanaf 14:00:
Workshop Dato Duo
Dato Duo, de synthesizer die je met z’n tweeën bespeeld. Geschikt voor kinderen vanaf 5-6 jaar oud.

Modulation en Banana Towers presenteren De Camenzindium, een aanraak- en lichtgevoelig lawaai apparaatje dat je onder deskundige begeleiding zelf in elkaar kunt zetten en solderen. Leer iets over elektronica en speel met licht en geluid (en val je ouders of buren lastig met piepen en knorren!). Geschikt voor iedereen, kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Gratis deelname, inclusief batterij en speaker.

Introductieles Modulaire synthesizers door Allert Aalders. Geschikt voor kinderen vanaf 9-10 jaar oud. Hoe werkt dat nou met al die knopjes en kabels? Een ontdekkingsreis door electronisch geluid.

Maar natuurlijk ook voor kinderen van 8 tot 80.

Avond vanaf 20:00

Allert Aalders (Sonar Traffic)
Chris Mulder
Weak Hypercharge

In samenwerking met Culturele Zondag - Utrecht Centraal

Utrecht Centraal
Utrecht is een stad vol muziek. Van de grootste internationale namen tot aan het beste jong talent: overal in Utrecht wordt muziek gemaakt. Op pinkstermaandag 5 juni zet muziekstad Utrecht de deuren open tijdens de eerste editie van het gratis toegankelijke stadsfestival Utrecht Centraal. Op deze Culturele Zondag zijn in de hele binnenstad optredens van honderden Utrechtse muzikanten in alle denkbare genres, in onverwachte crossovers en op bijzondere plekken. Met drie muziekopleidingen, verschillende zalen en (inter)nationale festivals in alle soorten en maten zit muziek in het DNA van Utrecht. Met als gevolg dat muziekliefhebbers dagelijks een wisselend en divers concertaanbod voorgeschoteld krijgen. Muzikanten voelen zich thuis in Utrecht en nodigen tijdens Utrecht Centraal heel Nederland uit in hun stad.
 
Back
Top