LudoWic Albumrelease 10 mei De Helling

Eraser127

Ouwe rot
Lid sinds
28 augustus 2005
Berichten
3.556
Locatie
Nijkerk
Muzikale virtuoos LudoWic brengt nieuw album Elka Village uit op 21 april, 10 mei gepresenteerd in De Helling

LudoWic (echte naam: Thijs Lodewijk) brengt op 21 april het album Elka Village uit via Wic Recordings en het Duitse label Black Screen Records op CD en limited edition vinyl in beperkte oplage.

Met een indrukwekkend arsenaal aan analoge synthesizers, drummachines en noise boxes zoekt de muzikale virtuoos LudoWic de grenzen op van de elektronische muziek. Gruis, noise en de rauwe duistere klanken uit de donkere hoek van electro, gaat door merg en been. Een geluid dat maar weinig andere kunnen evenaren.

Om dit album te maken heeft LudoWic zijn eigen ‘Elka Village’ opgezocht. Hij heeft zichzelf een week lang in een kerk opgesloten. In deze rust en afzondering heeft hij grotendeels het album geschreven, geproduceerd en opgenomen vergezeld door zijn analoge, vintage synthesizers, drummachines en ander gereedschap. Op Elka Village zijn muzikale bijdrages van Kevin Stunnenberg (The Cinema Escape, Birth of Joy), Tom Broshuis (Mister and Mississippi) en Wende.

 
Ligt daar nou serieus een Philips PCM100?
 

Attachments

  • Schermafbeelding 2017-05-17 om 16.28.52.jpg
    Schermafbeelding 2017-05-17 om 16.28.52.jpg
    25,1 KB · Bekeken: 115
Je bedoelt rechts naast de eerste toetsen? Het lijkt er wel op ja.
 
Jazeker! Ik mocht even op t podium kijken en inderdaad, tot mijn verbazing! Hij zei dat er 1 geluid in zat wat i gebruikte.
 
Back
Top