uldrum tracks

seave

Ingeburgerd
Lid sinds
27 mei 2006
Berichten
61
Locatie
purmerend
Laatst gewijzigd:
Uldrum: leuk ritme, maar synthlijntjes komen nogal ongeinspireerd over. Kan het nog niet echt een nummer noemen.. tis meer een ritmetrack met een synthsequenceje. Nu de rest nog :)
 
Ah ja da's wel eens lastig he. Wat je kan proberen is om een stukje van je nummer te laten loopen, en een gewoon mee gaan zitten jammen met een tof geluid uit een van je synths/plugins. Ik gebruik er meestal een beetje een generiek geluid voor.. een rhodes piano of zo. Vroeg of laat loop je dan tegen wat leuks aan, en dat speel je dan in. Je kan ook iets van 10 minuten inspelen en daar dan leuke stukjes uit knippen en die gebruiken.

Wat in dit geval ook al een goeie move zou zijn is om er een goeie baslijn bij te maken, zodat je iig al iets hebt waat je de rest van de muziek op kan laten steunen, en/of waar je andere elementen omheen kan weven, als het ware.

Staar je iig niet blind op iets als het ff niet lukt. Begin gewoon ff met iets anders, en vroeg of laat komt er dan vanzelf wel iets uit :)
 
Lekkere drum sounds waar komen die uit RM1x? ik vind ook dat je de voor de synth patij iets anders moet verzinnen. Een string geluid ofzo? en dan een het geluidje wat je al gebruik. Maar wel met een pakkend melodietje.

Drum patronnen zijn wel lekker. :D
 
Back
Top