Alterkraft - Azure

Alterkraft

Stamgast
Lid sinds
16 juli 2014
Berichten
109
Locatie
Antwerpen
Gegroet,

Deze keer verloren geraakt in een Kontakt bank van 8 Dio, namelijk de choirs. Verder is het synth werk voornamelijk geleverd door de Virus TI en ter verandering de TAL-UNO-LX plugin gebruikt voor de brass/pad. Er is nog werk aan, maar ben in ieder geval benieuwd wat jullie er tot dusver van denken.

https://soundcloud.com/zpazt/azure

Bedankt voor het luisteren.

Tom
 
Dank voor de reacties alvast.

Ik probeer inderdaad nog te zoeken naar bepaalde elementen die de track "heel" maken bij wijze van spreken. Wat en wat niet toevoegen, of al dan niet zelfs nog iets toevoegen. De productie op zich is al tamelijk druk qua tracks. Maar naar mijn eigen gevoel mist het nog wel een schwung die de track definieert. Ik heb mijn inspiratie vooral gehaald uit een oud vintage filmpje van NASA/ESA. Misschien geeft dit een beter beeld wat de intentie was.

https://youtu.be/zzQX3u3G1y4
 
Klinkt lekker hoor! Dit schreeuwt wel om een scheurende synth solo, anders heeft het wat teveel weg van een backing track.
 
Synth solo, ik vrees dat ik die muzikale capaciteiten niet kan vervoegen. Ik zou wel willen, ma bon, een leercurve. Dank voor de reacties trouwens. Ze zijn mij dierbaar.
 
Back
Top