edm

lennie

Ingeburgerd
Lid sinds
9 januari 2007
Berichten
58
Met twee vrienden 6 maanden gewerkt aan een nieuw project(ep), de eerste track staat online :biertje:

https://soundcloud.com/raw-fanatics
 
tof om te horen! de track is geen release maar gewoon op Soundcloud :) als we de contest winnen dan is het wel een release maar die kans is heeeeeeeeeeeeel klein... zijn echt veel inzendingen.
We gaan uiteindelijk wel labels benaderen met de tracks die we hebben liggen, even kijken hoe dat gaat uitpakken :D
 
Zit goed in elkaar inderdaad, aandacht voor detail/variatie, geinig. Catchy deuntje ook. Voor mijn smaak is de lead iets te breed en verzopen in galm, maar het geheel voldoet volgens mij wel aan de hitjeswetten van vandaag.
 
@MacGyverGear bedankt!

@Stupide bedankt, voor de toffe reactie/feeback.
Ben er zeker mee eens dat de lead net wat te dik is (galm o.a) waardoor de kick net wat ruimte mist :) Moet zeggen dat de mp3 stukken beter klinkt dan op soundcloud. Bij de volgende track even experimenteren met soundcloud, had gelezen dat je een track het beste op -0,5 +/- kan doen anders krijg je een laagje dist van soundcloud cadeau :D Heeft iemand hier nog tips voor, hoe je de kwaliteit op soundcloud beter krijgt ?

We moesten echt opschieten i.v.m de contest deadline, dit is in 1/2 dagen voor de deadline gemaakt.... sounddesign was al gedaan natuurlijk! anders was het niet gelukt in 1/2 dagen. We hebben namelijk een database met 500+ presets gemaakt werkt perfect.
 
Back
Top