FOEM & Boxer Recordings ‘Allez Allez’ Remix Contest

Harlem Nights

Stamgast
Lid sinds
23 juni 2008
Berichten
431
Locatie
Leiden
FOEM, het netlabel en talenten pool, houdt weer voor iedereen een internationale remix competitie in samenwerking met bekende producers, dit keer Allez Allez uit Londen, en het aan Kompakt verbonden label Boxer Recordings uit Keulen. De winnende inzending zal worden gereleased op een vinyl EP op Boxer Recordings. De wedstrijd is begonnen op 1 Januari en loopt tot en met 31 maart 2009. Zie de FOEM website: http://foem.info

Het te remixen nummer is het vinyl debuut van Allez Allez. Het duo, dat ook DJ’t, heeft al veel indruk gemaakt in de Londense underground clubs, met een afwisselende muziekstijl. Ze hosten een blog www.allez-allez.co.uk met exclusieve gast optredens van Hot Chip, Nathan Fake, Ewan Pearson en andere vrienden, en geven een nieuwe intentie aan de muziek. Hun eerste nummer dat op vinyl uitkomt, ‘Defeatist’, is een sterke Electro House tune. Iedereen is uitgenodigd om zijn of haar visie erop te geven en een remix te maken.

De remix EP zal de originele mix bevatten van ‘Defeatist’ door Allez Allez, de winnende FOEM remix(en) en een remix door Ricardo Tobar, zeer bekend in de internationale ‘scene’, van James Holden’s label Border Community.

Boxer Recordings is een label uit Keulen, Duitsland, verbonden met Kompakt, en heeft een grote groep supports in de hele wereld. Andere artiesten op het label zijn onder meer Martin Eyerer, Rodriguez Jr, Delon&Dalcan, Kolombo, en Dusty Kid, die een geweldig studio album zal uitbrengen op 20 April. De sounds op het label varieëren van Minimal Techno tot Electro, Techno en House.

FOEM werd opgericht met het doel om aan getalenteerde artiesten gratis support te bieden, en te helpen toegang te krijgen tot een wereldwijd publiek. FOEM houdt regelmatig remix competities, open voor iedereen, samen met bekende internationale musici. Bij recente wedstrijden waren artiesten betrokken als Luke Slater, Emiliana Torrini, Robert Babicz aka Rob Acid, Martin Solveig en Gabriel Ananda.
Nadere informatie kan gevonden worden op www.foem.info.

FOEM is een onafhankelijk A&R agentschap, promotie agentschap, public relations agentschap, licentie agentschap, talentenbron en netlabel, opgericht in 2003 in Keulen, Duitsland. FOEM wordt gedreven door mensen in Nederland, Engeland, de Verenigde Staten, Roemenië, Duitsland en nog veel meer landen. Meer dan tienduizend musici behoren tot de gemeenschap.

Links:
http://www.boxer-recordings.com
www.foem.info

Voor nadere informatie, neemt contact op met:
FOEM
Arno Haarlemmer
Leiden, Nederland
FOEM Public Relations for the Netherlands
Contact: arno@foem.info
______________________________________
FOEM
Florian Amann
Cologne, Germany
Email: info@foem.info
Web: http://www.foem.info
 
Back
Top