X

[Synthwave] Purple Blue - Free (EP)

Collapse
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Sander02
  replied
  vinnum vet! hou van die style

  Een reactie schrijven:


 • Bahamut
  replied
  Kleine update: heb een visual artist benaderd en die heeft een leuk logootje en nieuwe cover art gemaakt. Zo ziet het er toch wat professioneler uit. Zie bandcamp en soundcloud (links below).
  Daarnaast een leuke review gekregen op Bandcamp. Verder loopt het geen storm maar dat is prima.

  Een reactie schrijven:


 • Bahamut
  replied
  Gaaf, we zien de release wel voorbij komen!
  En dank voor de tips.
  Voor een laagdrempelig Youtube kanaal zou je s naar The 80s Guy kunnen kijken. Die hebben 2 nummertjes van mij geplaatst. Ze uploaden veel. Niet zoveel views per video maar toch weer wat promotie!

  Een reactie schrijven:


 • Apollo82
  replied
  De kwaliteit van de muziek van je EP is zeker zo, dat er iets moois kan uitkomen. Ik weet niet of je al overwogen hebt om een label te benaderen? Dat kan zeker meer interesse genereren.

  Ik weet niet of ik per se meer publiek heb, soundcloud is slechts 1 aspect. Wat op soundcloud zeker nodig is, zijn goede tags, want dan wordt je via hun algoritme makkelijk aangeraden als suggestie. Youtube channels zijn zeker ook goede promotie, maar ik heb de indruk dat daar minder snel "echte" fans uitkomen, die je consistent volgen. Al zou ik wel een arm of een been afstaan om daar eens een track op te krijgen, maar dat lijkt me niet te lukken. Echt gaaf zou zijn, mocht NRW je plaat als label uitbrengen, ik denk dat die kans zeker bestaat als je ze benadert. Ik heb gehoord dat twitter heel goed werkt, zeker als je ook op Spotify zit. Dat heb ik nu voor elkaar via soundrop (gratis nummers plaatsen daar). Ook instagram is wel OK, maar het neemt veel tijd in beslag allemaal.

  Ik heb zelf een album (nou ja, 8 tracks van in totaal 38 minuten ) dat helemaal af is en normaal deze maand (of begin oktober, de datum moet nog vastgelegd worden) uitkomt via Neon Retro Records. Dat is een klein label, maar wel een hechte gemeenschap die elkaar promoten. Maar zoals bij jou is het ook bij mij voor het plezier!

  Een reactie schrijven:


 • kobuz
  replied
  Klinkt allemaal goed ja!

  Een reactie schrijven:


 • Bahamut
  replied
  Dankjewel Apollo!
  Het is meer voor de leukigheid natuurlijk, maar toch wel geinig als mensen je muziek kopen.
  Ik verwacht niet veel belangstelling verder, behalve dat ik nog via NewRetroWave wat aandacht hoop te genereren. Wellicht dat ze m'n nummer Free willen plaatsen op hun Youtube kanaal. Die vind ik bij nader inzien wel de beste/meest geschikte (naast Night Cruise die ze al eerder hebben geplaatst). Fingers crossed.

  Ennuh succes met Future Kids! Ga je nog iets uitbrengen? Ik ben benieuwd. P.S. Jij hebt al meer publiek. Hoe krijg je zoveel views op Soundcloud?

  Een reactie schrijven:


 • Apollo82
  replied
  Heel erg cool! Klinkt professioneel, tot in de gaatjes afgewerkt. Gaat het vast en zeker goed doen, wel kicken als je muziek verkocht wordt

  Een reactie schrijven:


 • Bahamut
  replied
  Dankjewel Danny, en leuk dat je steeds zulke positieve reacties hebt gegeven op mijn tracks.
  Ik kijk uit naar jouw nieuwe muziek.

  Een reactie schrijven:


 • Danny
  replied
  Top. Van harte! Je maakt catchy nummers die goed in het gehoor liggen .  Danny

  Een reactie schrijven:


 • Bahamut
  Door : [Synthwave] Purple Blue - Free (EP)

  [Synthwave] Purple Blue - Free (EP)

  Hierbij mijn eerste "release", althans, gisteren heb ik een Bandcamp pagina aangemaakt.
  Deze nummertjes zijn allemaal voorbij gekomen op het Synthforum.
  Log ik vanochtend in, is ie gelijk al een paar keer gekocht. Lachen man.
  Enjoy!

  https://purple-blue.bandcamp.com/
Working...
X