HIP 2002 Dance Valley boat party

Cool zeg! Hee maar Goose, je zou effe die link naar je site moeten (laten) veranderen want nu word je naar DJ Koris toe gestuurd bij jou link!
 
Boot HIP Afterparty aan de ketting gelegd

Amsterdam - Na alle commotie in de media omtrent de HIP Afterpartyboot heeft de gemeente Velsen een noodverordening afgekondigd. Het is DTF Productions, de organisatie van HIP 2002, verboden om met hun luxe feestboot uit te varen naar Spaarnwoude, het terrein waar het dansfestival plaatsvindt.

DTF Productions reageert verbijsterd op het nieuws: ,,Het is onrechtvaardig, maar het is niet anders. Het feest gaat in ieder geval gewoon door achter het Centraal Station. Voor iedereen die een kaartje heeft gekocht en voor iedereen die na Dance Valley door wil feesten zijn de deuren vanaf half tien geopend.'' De gemeente Velsen was eerder op de dag niet voor commentaar bereikbaar nadat het een vals persbericht had uitgebracht waarin gemeld werd dat DTF Productions het feest zou afgelasten. Nu blijkt dat daar niets van klopte, is het de gemeente Velsen te heet onder de voeten geworden en hebben zij een noodverordening afgekondigd. Zij kunnen echter niet verhinderen dat HIP Afterparty vanaf 22.00 aan steiger 14 achter Amsterdam CS gewoon doorgaat. Voor het feest zijn nog altijd kaarten beschikbaar.



--------------------------------------------------------------------------------


Het feest zelf gaat dus wel gewoon door maar zonder de Rub.Ber Room met Pim Warners & Da Goose omdat het bovendek (buiten dus) i.v.m. geluidsoverlast niet gebruikt kan en mag worden. De optie van een binnenzaal was uiteindelijk geen optie en vanuit Rub.Ber in samenspraak met de desbetreffende DJ's is besloten om de Rub.Ber room dicht te laten.

Het feest zelf gaat dus WEL door maar zonder de Rub.Ber room.

Meer info op www.hip2002.tk
 
Back
Top