X

Vondst openingsconcert: Ole Nieling

Collapse
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Vondst openingsconcert: Ole Nieling

  Vondst trapt het nieuwe seizoen af met een concert van kunstenaar en producer Ole Nieling, in de crypte, en dat doen we natuurlijk het liefst samen met jullie!

  Ole Nieling is een kunstenaar die zich niet snel laat vastpinnen op één discipline. Soms ligt de focus op muziek, soms op performance, af en toe op beeldend werk. Hij woonde een half jaar in een hut in Noorwegen, ontdekte daar wat het was om echt los te komen van de maatschappij, opgelegde routines en verwachtingen. Hij vond een eigen ritme, en rust. Gelukkig bleef Ole na zijn terugkeer in Nederland te nieuwsgierig om de samenleving de rug toe te keren: hij besloot muziek en kunst te maken die conventies doorbreekt.

  Inmiddels is Ole weer een tijdje terug in Enschede, studeert daar aan ArtEZ en is aangesloten bij het platform Nieuwe Electronische Waar.

  Op uitnodiging van Vondst heeft Ole een tijd geëxperimenteerd met diverse, vaak analoge, synthesizers en drumcomputers (waar hij er echt ongelooflijk veel van in zijn studio heeft). De grens tussen performance en concert vervaagt, wanneer hij ons meeneemt in een ontdekkingstocht door de diepe krochten van ambient. Dit alles, in de crypte van de Lebuinus.

  Luister hier zijn track voor N.E.W.:

  https://nieuweelectronischewaar.nl/p...o/ole-nieling/

  Lees hier het hele verhaal van Ole en zijn SKAUHYTT:

  https://creators.vice.com/nl/article/wjb4jb/zelfgebouwde-hut-noorwegen?utm_source=tcpfbned

  =============================================

  DATUM: donderdag 6 september
  TIJD: 20.00u (deur open 19:30u)
  ENTREE: Pay what you want. Wij denken dat onze bezoekers zelf een waarde aan onze evenementen kunnen geven. Daarom ben je vrij om te betalen je wat je wil, naar eigen inzicht.

  =============================================

  Dit concert wordt georganiseerd door Vondst. Met Deventer makers en denkers maakt Vondst de Lebuinuskerk tot een plek van verwarring, ontdekking en verdieping. In het decor van deze magistrale kerk bieden we een intiem en experimenteel programma met aandacht voor kunst, muziek, film en filosofie.

  #2
  Misschien niet onhandig om naast datum en tijd ook de locatie te noemen? Dat zit nu een beetje verstopt in de afsluiter (tenminste, als het daar ook is)
  Bouw- en reparatiedingen

  Comment


   #3
   Goed idee!

   De locatie is de crypte van de Lebuinuskerk

   Grote Kerkhof 38, 7411 KV Deventer
   Bijgevoegde bestanden

   Comment

   Working...
   X