Kitty Got Sued @ Grote Prijs van Nederland Kwartinale 26-6 Pakhuis Wilhelmina

JelleWaltman

Ouwe rot
Lid sinds
9 augustus 2005
Berichten
937
Locatie
Amsterdam
Hoi Allen!

We zijn geselecteerd voor de Grote Prijs van Nederland Categorie Rock/Alternative (beetje vreemd misschien, als je onze muziek kent)!!!!!!

Mocht je ons nog niet kennen, check onze Hyves op kittygotsued.hyves.nl, wordt vriendjes met ons en zo blijf je op de hoogte van het laatste KGS nieuws ;)

Natuurlijk willen we heeeel graag de finale bereiken want GPNL is DE popprijs van Nederland. Dus komt ons allen aanmodigen! Mocht je eerst willen weten wat we doen, kom dan kijken op woensdag 24-6 op de Grote Markt in Den Haag vanaf 21:00!

Stuur me een privebericht als je ons wilt komen aanmoedigen in Pakhuis Wilhelmina, en een GRATIS demo CD zal je van jouw zijn bij aankomst in Pakhuis Wilhelmina! :okdan:

Meer info over de GPNL:

De Grote Prijs van Nederland is de grootste en langstlopende nationale muziekcompetitie. Al bijna 25 jaar is het dé kans voor muzikanten, bands, mc’s en producers die toe zijn aan de volgende stap.
Met Kwartfinales en Halve Finales op gerenommeerde podia door het hele land en Finales in poptempels Paradiso en Melkweg, biedt de Grote Prijs van Nederland het ideale podium aan de artiesten van morgen om zich te presenteren aan het publiek, de media en de muziekindustrie.

Na de Kwartfinales worden per categorie 12 acts geselecteerd voor de Halve Finales in september. De Finales in Paradiso en Melkweg vinden plaats op zaterdag 12 december.

Tot DAN!

Jelle
 
Laatst gewijzigd:
Succes! Wij staan op 6 Juni in het Paard van Troje voor diezelfde GPNL. ;) Nu maar hopen dat we elkaar tegenkomen!

- G
 
ff jullie Hyves gecheckt, cool! Ik zal eens een goed woordje doen bij de programmeur van 't Burgerweeshuis.
 
Veel succes en geluk!! :okdan:
 
Back
Top