NLT-module Sound Design: downloaden!

nu hebk m, dank.

deze <http://muziekexact.nl/NLT_module_Sound_Design.pdf> deed het niet (404-not found), maar

deze <http://muziekexact.nl/Sound_Design.pdf> wel. misschien ligt het aan mijn internet, maar het lijkt er op alsof het oude bestand verwijderd is. in ieder geval bedankt!
 
NLT-module "Complexe Stromen"

NLT-module "Complexe Stromen"

dostech:
p.s.: ik ben aan het oefenen met deze zaken vanwege aspiraties voor een opleiding elektrotechniek na de zomer, vandaar mijn specifieke interesse in opheldering.

In het voetspoor van Bob Moog he?:)

Als je interesse hebt voor electrotechniek, dan zul je misschien ook belangstelling hebben voor de NLT module "Complexe Stromen". Die geeft een prima inleiding in complexe getallen en de toepassing daarvan in electro-techniek.

Ik heb van meet af aan het idee gehad om twee NLT-modules te maken over Sound Design. Die tweede module zou dan vooral over DSP en filtertheorie gaan. Probleem is dat daarbij het gebruik van complexe getallen eigenlijk een vereiste is, maar op de meeste scholen is er de keuze hetzij NLT, hetzij Wiskunde D, waarin complexe getallen op het programma kunnen staan.

Pas vorige maand hoorde ik dat er nu ook een NLT-module is die over complexe getallen gaat. Dat is natuurlijk een buitenkansje! Daarom wil ik de tweede module Sound Design (die pas over minimaal 2 jaar klaar zal zijn) zo veel mogelijk laten laten aansluiten op de module Complexe Stromen. Zo ontstaat een heel sterke "audio-kluster" binnen NLT!

De module Complexe Stromen kun je hier downloaden.
 
Back
Top