portable vinyl cutter ?

303zalig303

gebruikte oscillator
Lid sinds
19 Maart 2007
Berichten
1.831
Heb me laten wijs maken dat men ook thuis elpeetjes kan snijden. Ben ik iets wijs gemaakt of is dit echt waar en kan ik voor een aardige duid mijn eigen vinyls thuis fabriceren ?!
 
er bestaan wel van die dingen... zijn wel vrij prijzig, van dat bedrag koop je een jupiter-8 ofzo. dan gaat de snijkop ook iet eeuwig mee, moet je er mee om leren gaan etc, klinkt het ook niet zoals verwacht... ik zou het niet doen.
 
neen ik zou het ook niet doen.

het is een ambacht op zich denk ik om er de juiste klank op over te brengen in een home-setup.


.
 
dan kan je dus beter 11 duizend euro meer sparen voor zon professioneel ding.
spijtig dat dat zo duur is en dan nog eens kut kwaliteit : wijoow.
als je dat voor 1000 euro zou kunnen kopen had iedereen het binnen de kortste keer :D

voor de rest iemand een tip waar ze niet te duur vinyl cutten ?
ooit gehoord dat polen tha place is voor lp's te laten snijden :mexico:
 
Geen idee of het allemaal goed spul is wat ze leveren, ik weet alleen van hun bestaan: in België zitten http://www.dubplates.be en http://www.vinylcuts.be In Nederland heb je http://www.myownrecord.com

Maar zoals gezegd, geen idee wat ze leveren (100% vinyl of een acetaat) tegen welke prijs en onder welke voorwaarden. Doorgaans is bij grotere oplages het maken van een master het duurst, of je nu naar Tsjechie gaat of naar Haarlem. Haarlem is wel gewoon vertrouwd, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Tsjechië waar het nogal 'ns mis gaat met levering (als er sowieso al iets te leveren valt). Enneh... support your local economy :)
 
Back
Top