10/11 eRRorKREW at Stubnitz!!!

errorkrew

Nieuwkomer
Lid sinds
27 juni 2006
Berichten
23
Locatie
Amsterdam
vrij 10 november 2006::eRRorKREW@Stubnitz!!!

20061110a_big.gif


Laderaum 4(acid, house, techno):

KOSTAS HOM (blik)
RAOUL FLEISCHMANN (square)
V-NEAL (errorkrew)
KWIK (errorkrew)
+MYSTERY LIVE ACT (W.B.A. soon!)
VJ ZANNE (soulrock)

---

Laderaum 1(idm, soul, breaks):

KREITS (bassculture)
MATOI (bassculture)
HAKKI TAKKI (errorkrew)

20061110b_big.gif


9 EURO | 22:00 - 05:00 u | MS Stubnitz | Odinakade - NDSM - Noord | Amsterdam | route | Kaarten verkrijgbaar bij Boudisque


MORE INFO
 
en hierrr het persbericht:

Party organisatie ErrorKrew lost lading underground sounds in scheepsbuik Stubnitz

Vrijdag 10 november lost party organisatie ErrorKrew een nieuwe lading underground geluiden in de ruimtes van het drijvende kolos de Stubnitz. De line up bestaat uit resident dj’s V-Neal, Kwik en Hakki Takki aangevuld met locale helden als Kostas Hom en Raoul Fleischmann, Kreits, Matoi en het snelle beeldwerk van vj Zanne. De Stubnitz is een rondvarend cultuur schip dat op verschillende plaatsen in Europa aanlegt en zal binnenkort vertrekken. Kaarten voor ErrorKrew zijn verkrijgbaar in de voorverkoop (platenzaak Boudisque) en aan de deur. Kom vooral niet op hoge hakken.

Prix de N8 - De ErrorKrew won onlangs de prix de N8, een prijs voor het leukste nachtinitiatief. De partyorganisatie heeft de prijs te danken aan haar weigering om mainstream dj’s te boeken en een underground standaard wat betreft muziekkeuze en aankleding van locaties te handhaven. De muziekstijlen die de ErrorKrew promoot liggen tussen Acid, House en Techno en de lichtere varianten Idm, Soul en Breaks in. ErrorKrew is meer dan alleen een feestorganisatie en promoot onbekend talent ook via de uitzendingen op het web die elke dinsdag avond tussen 22:00 en 0:00 te beluisteren zijn.
 
Back
Top