28-10: Opening CEM/WORM-Studio

B88

Ingeburgerd
Lid sinds
18 oktober 2006
Berichten
27
Locatie
Rotterdam
28-10-2006
Deur open: 20:30 / Aanvang: 21:00
Gratis

WORM, Rotterdam
Achterhaven 148
http://www.wormweb.nl

Op zaterdag 28 oktober 2006 (her)opent de Stichting CEM (Centrum voor Electronische Muziek) haar deuren bij WORM. Dit wordt opgeluisterd -behalve door overvloedig eetgedrag & drankgebruik- door een aantal acts.

Klik hier voor meer informatie over CEM

PROGRAMMA:

* CEM SOUNDS
O.a. werk van Stefan Robbers, René Uijlenhoet, Dyane Donck, Rude 66 en Armeno Alberts.

Tapeconcert van ± 30 minuten met (fragmenten van) werken die in de afgelopen 4 jaar in het CEM gemaakt zijn.

* CEM JAM (LIVE ACT IN DE CEM STUDIO)
Jouke Schouwstra, Armeno Alberts en Arno Peeters

Jouke Schouwstra, Armeno Alberts en Arno Peeters zullen gedrieën de mogelijkheden van de Cem studio demonstreren in de vorm van een klinkende elektronische jamsession.
Jouwke Schouwstra (1969), Ooit studeerde hij af op geschiedenis aan de UvA, maar schouwstra is bovenal muzikant. Vanaf 1999 is hij medewerker bij het CEM. Hij functioneert daar als spin in het web.
Armeno Alberts (1959) is al vanaf 1979 verbonden aan het CEM. Alberts is componist / musicus en specialiseerde zich in elektronische muziek. Ook werk hij voor de radio, bij de VPRO. Hij is de samensteller en presentator van Café Sonore, het programma voor de geluidskunst, de elektronische muziek en andere klinkende curiosa.
Arno Peeters (1969) is een onvervalste autodidactische whizzkid. Lauri Anderson, Art of Noise en Coil waren ooit zijn grote voorbeelden. Inmiddels heeft Peeters onder de naam Tape TV Productions een imposant oeuvre opgebouwd, dat reikt van sounddesign en filmmuziek tot autonome experimentele tapecomposities.


* HINTERLANDT
Jochen Gutsch - electronica, stem

Eenmans electronic/pop act Jochen Gutsch (duitser afkomstig uit Australia, woont nu in Keulen) maakt zeer bijzondere weirdo zomerpopparade-meets-clicks 'n cuts geluiden.
 
Back
Top