808 Day - Melkweg Amsterdam - 8 augustus

makko

Stamgast
Lid sinds
7 oktober 2007
Berichten
239
Locatie
Amsterdam
Tip voor de 808 freaks!

In Melkweg hebben we dit jaar op 8 augustus voor het eerst een programma voor 808 Day. :okdan:

Er zijn zelfs wat leuke goodies van Roland te winnen :D

Check het facebook event en de melkweg website voor meer info.

23549


Dit jaar vieren we voor het eerst #808Day in de Melkweg! Wat ooit begon als grapje op het internet, is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot een dag waar de legendarische Roland TR-808 drumcomputer in het zonnetje wordt gezet. Onze ode begint met een unieke vertoning van de documentaire 808 The Movie in de Cinema. Daarna gaan we de dansvloer voor een 808 live jam van Cosmic Force en Sjamsoedin en om het af te toppen sluit Whip It resident Brutuzz de avond af met een portie vuige electro.


http://melkweg.nl/nl/agenda/808-day-08-08-2018/
https://www.facebook.com/events/666375177032998/
 
Oh hey, eindelijk weer eens iets leuks in de melkweg! (dit hele seizoen is het al brol, begon al spijt te krijgen van m'n jaar-abbo ..)

Eens kijken of ik er bij kan zijn :)
 
Gaaf! Hoewel het in de dance en de electro vormgegeven wordt is de 808 natuurlijk breder! Waarom Whitney Huston of Marvin Gaye niet een eerbetoon, Newclues zou ook niet misstaan n Egyptian Lover is ook geheel rechtvaardig! Gaaf dat Ben live gaat!

veel plezier!
 
Oh hey, eindelijk weer eens iets leuks in de melkweg! (dit hele seizoen is het al brol, begon al spijt te krijgen van m'n jaar-abbo ..)

Eens kijken of ik er bij kan zijn :)

9 oktober GusGus in de Melkweg. (Met excuses voor de thread hijack.)
 
Heel fijn Djazid! Wat rocken die gasten! Man, van cow bell naar rim shot en dan de hand clap... groovy iconen van de muziek!!

Balen dat ik er niet was!
 
Back
Top