• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

EMU Emulator E4k (Keyboard)

JohJoh

Ingeburgerd
Lid sinds
20 augustus 2010
Berichten
49
Locatie
Gent
Prachtige Hardware Sampler - machtige sound.
Nog steeds hét beste semi-weighted klavier (76 keys met aftertouch) , ik ben nog steeds op zoek naar een alternatief ...
Geweldige controller mogelijkheden : 4 sliders , 2 continue controllers links, 4 switches en aansluitbaar 2 "volume" pedalen, 2 switch pedalen - dit alles allemaal tot in detail programmeerbaar !!

Uitgebreid tot 128MB - originele SIMs ook nog aanwezig.
Originele doos, disk, CD's, handleiding etc aanwezig.


Extraatje : bevat ook een sample/preset van mijn vroegere OBXA - in unison - een beest van een geluid :)

Prijs €500

reden verkoop : verandering focus naar compositie (dorico etc) - downsizing hardware als gevolg
 
Geluiden laden ...
tja, het is een sampler. Net zoals Kontakt, daar moet je ook een bibliotheek laden.
Maar , heeft wel 128mb geheugen, en met de oude sample technieken betekent dat wel dat je makkelijk een volledige bank presets kan inladen, en verder met Program Change kan werken ...
 
Back
Top