• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Ruilen: Varigate 8+ tegen Erica Drum Sequencer

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

NeonNoises

Stamgast
Lid sinds
7 april 2014
Berichten
338
Na lange levertijd, net binnen gekregen van Modular 8 uit Portland. Hij is al maanden nergens verkrijgbaar (nieuwe batch schijnbaar pas tussen einde november en januari!), of fors boven de “normale” prijs. In de tussentijd echter besloten dat ik toch liever de Erica Drum Sequencer wil en ik zou graag met iemand ruilen (voor andere modules geen belangstelling!)

De Varigate is nieuw in doos, niet uitgepakt geweest, inclusief factuur. Verkopen kan ook, maar dan tegen nieuwprijs min een heel klein beetje.. € 550,-.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top