• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Rhodes MK80 vintage stage piano uit 1989.Roland RD 1000 MKS 20 on steriöds

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Achelousje

ober(heim) sturm strummer
Lid sinds
9 januari 2003
Berichten
834
Analoge stage piano, build like a tank, sounds like tank. Net zo expressief las een RD 1000 en MKS 20 maar dan met een paar klanken extra. 8basis klanken met elke 7 programmeerbare variaties. Klank opwekking is Rolands SA technologie. Roland heeft Rhodes in 1987 overgenomen en met schrik van Harold Rhodes een Rhodes stage piano uit gebracht niet Tines maar met elektronica. De puristen verguisden hem, maar mensen zoals Herby Hancock hebben hem veel gebruikt en liepen er mee weg. Hier kan geen RD2000 of Nord stage tegen op. Analoog met een analoge effectenbak met Chorus, Phaser en Trembolo. EQ ook ingebouwd. 4 faders toe toewijsbaar zijn. Orginele bijbehorende dubbele pedaal zit er ook bij. Goed gewogen toestenboard van 35 KG begrijpelijk dat versturen geen optie is. Past boven op nog een ander toetsenboard, desktops , of een portable Hammond. etc. Te gebruiken als master keyboard, stage piano, etc.. Meer dan 30jaar oud, maar kan nog vele jaren mee!

image.jpeg
 

Attachments

  • image.jpeg
    image.jpeg
    53,2 KB · Bekeken: 124
  • image.jpeg
    image.jpeg
    46,3 KB · Bekeken: 113
  • image.jpeg
    image.jpeg
    43,4 KB · Bekeken: 118
  • image.jpeg
    image.jpeg
    51,7 KB · Bekeken: 126
  • image.jpeg
    image.jpeg
    46,3 KB · Bekeken: 120
  • image.jpeg
    image.jpeg
    12,9 KB · Bekeken: 114
Yup she is.... Dank. Zoek er een goed huis voor..;-)
 
Gaat weg wegens luxe probleem. Heb er nu twee. Dit is echt een buitenkansje om een fantastische Electrische piano klank in huis te halen met een pracht toetsenboard. Trust me, ik heb vergelijking materiaal. Die warmte van deze klank kan geen nieuwe stage piano tegen op. Veel voor een kleine prijs! .. Nogmaals.. Analoog, Vintage!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top