• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Cubase Artist 10.5 €195

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Evil Rebellion

Stamgast
Lid sinds
13 oktober 2004
Berichten
436
Het heeft de voorkeur om de license op te halen en over te zetten naar jouw eigen dongle.

Mocht je die niet hebben of je kan hem niet komen ophalen,dan kan ik na het ontvangen van de betaling een nieuwe dongle bestellen en daar de license opzetten en versturen.

Bij verzending komt er nog wel 20€ bij voor de nieuwe dongle.

Steinberg Cubase Artist 10.5

Al decennia lang maakt Steinberg het populaire pakket Cubase, het is een van de populairste DAW-pakketten op de markt. Steinberg Cubase Artist 10.5 is een uitstekende middenweg tussen enerzijds het alomvattende van de Pro-versie en anderzijds de lage prijs van de Elements-editie. Artist bevat nog altijd uitstekende voorzieningen voor producers die grote dromen hebben. Componeren, mixen, alles kan ermee, en in opperbeste kwaliteit.

Nieuw in Steinberg Cubase Artist 10.5

Onder de nieuwigheden mogen enkele highlights niet onbenoemd blijven. Video Export Render bijvoorbeeld. In deze dagen waarin veel componisten voor video/film/tv werken is het een uitkomst als je voor een regisseur even een versie van een scene met je muziek kunt exporteren als video met muziek. Dat kan nu! Tevens is 't zo, en dat zullen diezelfde filmcomponisten beamen, dat het aantal instrumenten tegenwoordig door het dak gaat. Probeer dan maar eens het overzicht in de mixer te behouden. Dat gaat nu in ieder geval een stuk beter aangezien je de mixerkanalen elk een eigen kleur kan geven. Retrospective MIDI Record is ook nieuw: het neemt altijd je MIDI-signalen op, ook al heb je nooit op record geklikt. Zo verlies je dus nooit meer improvisaties en probeerseltjes die 'off the record' waren.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Vergelijkbare discussies

Back
Top