• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Heritage Audio MCM-8 500-Series Rack / 10 Channel Summing Mixer + Elysia Modules

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

marcelb

Stamgast
Lid sinds
28 november 2013
Berichten
122
Vintage Neve-style passive summing, klinkt waanzinnig, Incl. High-end Elysida Modules: Xfilter, xPressor, Karachter en 2 x mPressor

Stel je voor om b.v. 4 sub groepen vanuit je DAW door deze mixer/modules te routen, of 2 sub groupen en de output van de summing mixer door de xFilter/Mpressor te laten gaan, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ik heb een doos met alle soorten kabels er bij, incl. d-sub, xlr, etc. zodat je hem meteen op welke mannier ook kan aansluiten/integreren in je bestaande setup.

Deze set kost €4839 nieuw, mag weg voor €3250 en is in nieuwstaat, incl. alle org. dozen, boekjes, etc.

heritage.jpeg
 

Attachments

  • heritage.jpeg
    heritage.jpeg
    56,3 KB · Bekeken: 96
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top