• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Novation Morodernova Giorgio Moroder collector, nieuw

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

PrayersForRain

Ouwe rot
Lid sinds
15 augustus 2006
Berichten
778
Locatie
/
e koop wegens stopzetting hobby: Novation Morodernova synth in absolute nieuwstaat. Slechts 500 exemplaren gemaakt en dit is nummer 47. Niet meer in productie en moeilijk te vinden (op Ebay staat er nog eentje voor zo'n 1200$). 100% technisch en optisch in orde, folie zit nog op het display, komt met de originele doos, adapter, vocoder microfoon (nog in verpakking, nooit gebruikt) en certificate of authenticity. Heeft dezelfde functies als een Mininova maar dit is een verzamelstuk (vandaar ook de prijs). 550 euro inclusief verzending binnen BeNeLux.
Moroder1.jpg
 

Attachments

  • Moroder1.jpg
    Moroder1.jpg
    61,4 KB · Bekeken: 81
  • Moroder12.jpg
    Moroder12.jpg
    51 KB · Bekeken: 95
  • Moroder4.jpg
    Moroder4.jpg
    78,5 KB · Bekeken: 90
  • Moroder5.jpg
    Moroder5.jpg
    67,3 KB · Bekeken: 80
  • Moroder6.jpg
    Moroder6.jpg
    41,9 KB · Bekeken: 83
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top