• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Multimoog

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

vinnieq

Lidl
Lid sinds
11 juli 2004
Berichten
9.337
Erg mooite Multimoog te koop. Met NIEUWE ribbon en cinch-jones jack voor de gate vervangen voor een 1/4 inch jack zodat je geen gedoe hebt met CV/Gate aansluiting. Onwijs expressieve synth dankzij aftertouch en uitgebreide routing mogelijkheden. 1400 euo
 
Best goed, dat Google translate! De Multimoog is een monofone analoge synthesizer vervaardigd door Moog Music uit 1978-81. Afgeleid van de eerdere Micromoog (intern, bestaat -ie uit een standaard Micromoog-printplaat met de extra circuits op een tweede bord), de Multimoog was bedoeld als een goedkoper alternatief naar de Minimoog. Het had niettemin enkele geavanceerde functies die de Minimoog niet had. Wat vooral opviel, was dat het een van de vroegste synthesizers met aftertouch-mogelijkheden. Belangrijkste kenmerken zijn: 44-stemmig monofoon toetsenbord met aftertouch pitch-bend controller van het touch strip type "glide" (portamento) 2 spanningsgestuurde oscillatoren met golfvorm, traploos instelbaar van zaagtand, via vierkant, tot smalle puls oscillator sync geluidsbron 24db / octaaf Moog transistor-ladder laagdoorlaat spanningsgestuurd filter speciale laagfrequente oscillator met driehoekige, vierkante en noise golfvormen uitgebreide modulatierouteringsopties, inclusief sample & hold, audiofrequentiemodulatie van de VCF voor quasi-ringmodulatie, golfvormzwaaien / quasi-pulsbreedtemodulatie en meer 2 AR (attack / release) envelopgenerators met schakelbare percussieve / sustain profielen externe audio-ingang externe stuurspanning en trigger-ingangen / uitgangen voor interactie met andere synthesizerapparatuur
 
Bij een buitje. Raar hoor, geen enkele interesse in een Multimoog dus, 2VCO versie van de Micromoog. Echte performance synth met aftertouch, NIEUWE touchstrip en een fantastisch geluid.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top