• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Koopjes! Octatrack, Blofeld, Delay

Led

Stamgast
Lid sinds
20 juli 2007
Berichten
297
Locatie
Amsterdam
Octatrack MkI, met laatste (MKII) firmware, originele handleiding (oud), en professioneel gedrukte handleiding (grote ringkern) van de laatste firmware.
Vraagprijs 725 euro.

Waldorf Blofeld, ZGAN, in doos, met Sample License (nieuw 100 euro) en Analog Voltage soundset (nieuw 30 euro).
Vraagprijs 300 euro.

Digitech TimeBender delay, zgan, in doos. Sleeper-unit, super delay kwaliteit en voor live performance beter dan de Strymons / Eventides. Meer knoppen! Zoals de Digitech tech guys zelf zeggen : "The best pedal we never sold" ;-)
Vraagprijs 150 euro. (Goedkoopste 2e hands op MP : 199 euro)
Voordat je denkt : "Ugh, Digitech", Google even naar ervaringen :-)
https://www.reddit.com/r/guitarpedals/comments/4mvix3/npd_digitech_timebender/

Alles ex verzendkosten, of op te halen in Haarlem.
 
Vergeten te vermelden : "...or better offer".
Als iemand besluit om meer te bieden zou ik daar mee kunnen leven :-)
 
Vergeten te vermelden, de Octatrack komt met een 32GB CompactFlash card.. Waar nog een Dub Techno soundpack en andere samples op staan.
 
Back
Top