• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Eiken houders voor Volca's

ArganDeRacour

2 Many Synths
Lid sinds
3 november 2019
Berichten
71
Locatie
Schijndel
Custom made massief eiken rack voor 2 Korg Volca's (Volca's niet inclusief :-) Lasergesneden massief eiken, optioneel behandeld met Osmo hard-wax olie of zwarte lijnzaadolie (hij is nu nog puur eiken).

Normaal 55 euro voor dit model die op bestelling gemaakt wordt, maar ik heb er nog eentje af liggen die voor 45 weg mag!

Voor o.a. Korg Volca FM, Korg Volca Bass, Korg Volca Beats, Korg Volca Drum, Korg Volca Nubass, Korg Volca Keys, Korg Volca Kick of Korg Volca Sample.

Ook andere modellen leverbaar voor 1,2 of 3 Volca's, respectievelijk 35, 55 of 75 euro. Ruilen voor andere Volca's en toebehoren ook mogelijk.

p.s. Ook mogelijk om custom side panels te maken voor andere synths zoals Eurorack, Moog Subphatty, Arturia Keystep, etc. op aanvraag!
 
Het lukte eerst niet om hem te uploaden, maar bij deze alsnog!
 

Attachments

  • Korg Volca houder in eiken (1).jpg
    Korg Volca houder in eiken (1).jpg
    34 KB · Bekeken: 73
  • Korg Volca houder in eiken (2).jpg
    Korg Volca houder in eiken (2).jpg
    21,6 KB · Bekeken: 74
  • Korg Volca houder in eiken (5).jpg
    Korg Volca houder in eiken (5).jpg
    47,9 KB · Bekeken: 75
Back
Top