• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

DSI tetra, PreenFM2, Kawai R100

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

bbbb

Ingeburgerd
Lid sinds
12 oktober 2012
Berichten
89
€490 Dave Smith Instruments Tetra analoge 4 voice polyfone synthesizer module. Met adapter, handleiding en doos. De Prophet sound voor weinig.

€275 Preen FM 2 FM-synthese module met draaiknoppen. Met de sjieke witte metalen behuizing en oled scherm. Mini midi/usb bakje dat dx7 fm patches kan inladen. nette build.

€200 Kawai R100 drummachine. Keihard

ophalen in Rotterdam of Amsterdam
 
Komt een Korg MS20 mini bij, €430. Te ruw voor mij. Het moertje op de signal out mist helaas, maar is waarschijnlijk makkelijk te vervangen. Met patchkabels en originele adapter.
 
€470 Dave Smith Instruments Tetra

€275 Preen FM 2

€410 Korg MS20 mini
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Vergelijkbare discussies

Back
Top