• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

TK: Eurorack - Doepfer + Synthrotek

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Heliophile

Stamgast
Lid sinds
11 mei 2010
Berichten
308
Locatie
Oosterhesselen
Doepfer A-133 Dual VC Polarizer - €60
Veelzijdige dubbele gepolariseerde VCA, ook een uitstekend klinkende dubbele ring modulator! Als nieuw, zonder rack rash.

Synthrotek Dirt (DIY) - €35
De knoppen Cut-off en Res suggereren dat het om een filter gaat, maar in feite is het een ranzige en ietwat onvoorspelbare distortion! Hele nette DIY build door mijzelf. Geen rack rash.

Synthrotek 308 (factory built) - €65
Distortion die klinkt zoals het bekende RAT-pedaal. Aantrekkelijk geprijsd, omdat op de PCB het plastic kapje van een trimpotje is afgebroken. Het trimpotje functioneert echter nog prima (met een kleine schroevendraaier). Geen rash.

Af te halen in Enschede of te verzenden op kosten en risico van de koper. Als je ze alledrie koopt krijg je de aangetekende verzending gratis!
Doepfer en Synthrotek.jpg
Synthrotek 308.jpg
 

Attachments

  • Doepfer en Synthrotek.jpg
    Doepfer en Synthrotek.jpg
    46,6 KB · Bekeken: 60
  • Synthrotek 308.jpg
    Synthrotek 308.jpg
    53,4 KB · Bekeken: 49
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top