• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Soundcraft Folio SX

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Chulukinat

Ouwe rot
Lid sinds
28 september 2004
Berichten
538
Locatie
Eindhoven
spirit_sx_lowres.jpg


Analoge mengtafel met 20 inputs. 12 Micr/line kanalen, 2 stereo kanalen en 2 stereo line-ingangen. De microfoonkanalen hebben per stuk een directe uitgang om zo signaal naar een meersporen recorder te sturen. Op de master is er een stereo- en sub uitgang, ideaal voor opname of koppelen van kanalen. Per kanaal een 3-delige toonregeling met mid-sweep, 3 auxen waarvan een gereserveerd voor effecten en twee voor het sturen van monitorsignaal. Folio SX heeft een gabalanceerde uitgang.

250 euro
 
doe een bod....
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top