Deze discussie is gesloten.
X
X

n0_key doet alles weg

Collapse
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  n0_key doet alles weg

  Ik stop ermee. Het onderstaande lijstje gaat alleen in 1 keer weg. Ik heb geen zin in losse verkoop. Ik besef dat ik het daarmee niet makkelijker maak, zeker niet omdat er een paar unieke dingen tussen zitten, maar dan zet ik het wel op zolder. Als je het met meerdere personen wilt regelen vind ik dat prima, maar ik deal alleen met een enkel persoon. Natuurlijk kan alles rustig aan de tand worden gevoeld onder het genot van wat versnaperingen als we op een lijn zitten.

  Waarom? Ik doe er al meer dan een jaar niks meer mee. Ik moet nog wat verbouwen, ik wil een hele grote tv, een groot bed en een kinky setje voor het meisje.

  Het spul is in prima tot superstaat en het is topspul. De Pro4 heeft wat kuren, maar dat is niets wat niet goedkoop gefikst kan worden.

  Logic Pro 7, Kontakt 1.5, PhatMatik Pro


  Motu 828 MKII

  2x Hafler TRM8.1
  Super powered monitor. Ik heb lang getwijfeld om deze niet te houden. Pure bliss.

  Emagic AMT8

  Kurzweil KSP8, analoge I/O exp, RSP8
  Super 8-kanaals multiFX met superremote en analoge expansie, compleet met alle KDFX grappen en grollen. Maakt de rest overbodig, dit is echt de shit.

  Macbeth M3x
  M'n schatje. Zo fijn. Dikke poep.

  Macbeth Moroco
  Dit is een echt filter.

  Macbeth M5
  Dit is een echte synth. Doe jezelf een plezier, dump je mokkel en besteed je geld hier aan. Krijg je geen spijt van. Nummer 3. Synthhistorie. Hier ga ik wel een potje over janken als ie weg is.

  Lassence u-Ventury, rackbeugel, koffer
  Veel over te doen geweest, maar uiteindelijk een hele fijne grijzige synth, noise en modulatietool. Gekkenhuis samen met de Macbethfamilie.

  Kenton Pro4
  Heb je nodig. Wel even laten servicen, slecht geheugen en kanaal 1 heeft een rotte tunepot.

  Diverse racks, dozen (multi) kabels
  Koop er een heel groot mengpaneel bij en knoop alles 4x aan elkaar. Snakes, midi, gebalanceerd in alle maten. Een paar hele dikke racks waar je alles keurig in kan opbergen. Patchkabels. Oja, ook nog een paar Neutrik patchbays.


  En dan de prijs. 12.000 euri voor alles. Erg veel onderhandelen ga ik niet, nogmaals, dan flikker ik alles op zolder neer en ga ik wel wat overuren maken. Over een jaar of 5 ga ik toch weer beginnen Maar als we het vlot regelen buig ik wel een beetje...
  Laatst gewijzigd door ProtoHuman , 23 oktober 2006, 21:10.
  goner...

  #2
  Bericht door een moderator:
  Computer apparatuur verwijderd. Zie marktplaats FAQ
  http://soundcloud.com/protohuman
  TE KOOP: Malekko EKKO BBD delay, EHX Germanium overdrive, TC Electronics M-One, Emu 2x2 MIDI interface

  Comment


   #3
   Jammer. We gaan verder op marktplaats.

   Later...
   goner...

   Comment

   Working...
   X