• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Moog Polymoog Synthesizer.

Ernst_Hill

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
10 september 2003
Berichten
8.088
Te koop Moog Polymoog vintage Synthesizer in goede maar ongeteste staat. Word verkocht als "project" voor restauratie. Instrument is compleet van binnen en van buiten en is een mooie basis voor een werkend instrument. Ivm leeftijd en aanwezigheid van oude caps in de voeding heb ik hem niet van stroom voorzien. Instrument heeft geen ruw leven achter de rug en is niet misbruikt. Instrument word verkocht zoals op de foto zonder verdere accessoires. Bij interesse is er ook nog een tweede Polymoog Keyboard beschikbaar (dus niet de synth maar de preset variant). Afhalen a contant in Eindhoven, foto's zijn origineel, geen interesse in ruildeals. Prijs voor de Polymoog Synthesizer is 1950,- EU
 

Attachments

  • _MG_4883.jpg
    _MG_4883.jpg
    45,7 KB · Bekeken: 104
Back
Top