• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland RS-5 in zeer goede staat!

3°P

Stamgast
Lid sinds
12 november 2008
Berichten
332
Locatie
Gent
De ingebouwde klanken werden samengesteld met behulp van tonen uit de vorige XP- en JV-reeksen. Het instrument is uitgerust met 640 hoogkwalitatief interne tonen (Preset: 512, GM- en GM2-tonen inbegrepen; User: 128), ruimschoots voldoende voor elke live-uitvoering.
Geavanceerde DSP (Digital Signal Processor) technologie voorziet in een brede waaier van hoogkwalitatieve studio-effecten. Naast het meervoudig effectgedeelte dat over 42 verschillende soorten effecten beschikt, is de RS-5 eveneens voorzien van een onafhankelijk chorus-gedeelte en reverb-gedeelte.

Mag weg voor 180 euro. Afhalen in Gent (België) of kan verstuurd worden maar dan komen er verzendingskosten bij.
 
Back
Top