• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Quik-Lok QL-623 3-laags keyboard standaard

scarum

Ouwe rot
Lid sinds
12 juli 2005
Berichten
2.308
Locatie
Nijmegen
Te koop Quik-Lok QL-623 3 laags keyboard standaard in prima staat. Alleen in rookvrije studio gebruikt. Gaat weg omdat ik er 2 heb en deze is overbodig geworden.

€90 of doe een goed bod.
Alleen ophalen in Nijmegen, geen verzending.

Productinfo.
De QL 623 heeft een dubbel frame, waardoor het maar liefst drie keyboards kan dragen. Voor de veiligheid is de standaard uitgerust met het "the original" sluitingssysteem. Om nog meer stevigheid te creëren heeft QuikLok de QL 623 uitgerust met 30 bij 30 millimeter stalen steunbuizen.
 

Attachments

  • CameraRoll_23.jpg
    CameraRoll_23.jpg
    54 KB · Bekeken: 138
  • CameraRoll_24.jpg
    CameraRoll_24.jpg
    51,1 KB · Bekeken: 108
  • CameraRoll_22.jpg
    CameraRoll_22.jpg
    72 KB · Bekeken: 119
Thanks egres, vroegah stond er nog een 2e rek naast met een ESQ-1, een Alpha juno-1 en een CS-5 erop. Die zijn allemaal verkocht, en er is ondertussen geen plek meer voor meer keyboards, dus de stand mag weg.
 
Back
Top