• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Electron TM1 USB MIDI interface

OORzaak

Hangend lid
Lid sinds
1 augustus 2006
Berichten
1.263
Locatie
In een huis
Vooral interessant voor Electron Machinedrum- en de Monomachine-gebruikers, verhoogd de midi bandbreedte tot 10 x !!!
Maar werkt natuurlijk ook met andere apparatuur.

60 Euro. ophalen (Rotterdam) of verzenden.

De TM-1 van Elektron is een USB MIDI-interface met één ingang / één uitgang die zowel op Windows als op Mac OS X compatibel is. Er hoeven geen stuurprogramma's te worden geïnstalleerd. Het compacte apparaat is echter ook voorzien van de Turbocharged-standaard van het bedrijf. In combinatie met hun Machinedrum- en de Monomachine-producten kan de interface de MIDI-bandbreedte tot tien keer verhogen. Het werkt natuurlijk perfect met alle MIDI-apparatuur, maar met standaard MIDI-doorvoersnelheden.

P1300636.JPG
 
Back
Top